montag ti nett (Foto: FAME PICTURES, © ah)
montag ti nett (Foto: FAME PICTURES, © ah)

Heidi Montag etter plastiske inngrep: - Har aldri følt meg mer sexy

Heidi Montag hevder hun ikke har følt seg gladere, mer sexy eller mer fantastisk etter de plastiske inngrepene.

Stjernen kjent fra «The Hills» – som gjennomgikk flere kosmetiske inngrep i ansiktet og kroppen i fjor – hevder at hun aldri har vært mer fornøyd med utseendet, og hun bryr seg ikke om hva kritikerne mener om henne.

Hun twitret nylig rikelig om teamet: «Jeg elsker meg selv! Og jeg elsker livet! Hvert øyeblikk teller!!!!!!!! xoxoxo!», skriver hun.

Og enda mer detaljert:

«Den forrige operasjonen min var den BESTE beslutningen i livet mitt! Alt annet som folk sier om meg (familiemedlemmer som prøver å tjene penger på meg) er løgn!»

Takker Amerika

Den plastikk-opererte stjernen er full av selvtillit om dagen.

«Jeg har aldri følt meg bedre, mer sexy eller mer fantastisk. Nå ser jeg virkelig akkurat ut slik jeg alltid har drømt om, jeg elsker America og friheten!», skriver hun.

Det er ikke første gang Heidi Montag tar i bruk Twitter for å lette på trykket. Tidligere har hun tatt i bruk twitter-profilen sin for å ta et oppgjør med de som har kritisert de plastiske inngrepene hennes.

«PS: JEG HAR INGEN VENNER, de som later som de er "venner" eller "familie", er gale, sinte og bitre og det er derfor de ikke har vært en del av livet mitt på mange år! LØGNERE! (sjukt)», raste hun den gang.

Bekymret pappa

Heidi’s far, Bill, avslørte nylig at han ikke har hørt fra datteren siden mars, skriver Bang Showbiz.

– Hvis jeg ikke hører fra henne snart, bra eller dårlig, vil jeg ta med meg familien, og hans familie (svigersønnen, red.anm) og dra bort og snakke med dem. De må gjerne sende politiet på meg også. Jeg vil bare forsikre meg om at de har det bra, sa han.

Se gratis videoer fra «God kveld Norge»TV 2 Play
Se «God kveld Norge» lørdag klokken 21.40

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)