Erik Hamrén blir hyllet av spillerne etter eliteseriekampen i fotball mellom Viking og Rosenborg på Viking stadion. (Foto: Hansen, Alf Ove/Scanpix)
Erik Hamrén blir hyllet av spillerne etter eliteseriekampen i fotball mellom Viking og Rosenborg på Viking stadion. (Foto: Hansen, Alf Ove/Scanpix)

Hamrén: - Det er spillerne som gjør jobben

Erik Hamrén syns det var så gøy å vinne over Viking at han kunne tenke seg én kamp til med Rosenborg.

For Erik Hamrén utviklet det som så ut som en litt kjedelig, uavgjort avskjedskamp seg til en overraskende og imponerende seier.

– Dette var fantastisk. Vi gjør en kjempeinnsats og vinner til slutt, sa en meget glad Hamrén til TV 2 Sporten umiddelbart etter kampslutt mandag.

Se hele seiersintervjuet med Erik Hamrén i toppen av artikkelen!

– Noen ganger er livet rettferdig
Rosenborg klarte med ti mann å slå Viking på hjemmebane, noe Hamrén er stolt over.

– De gjorde en fantastisk innsats. Jeg er så stolt over spillergruppen. Jeg syns vi gjør en god match før utvisningen også. Vi har to store sjanser. Så kommer vi tilbake med ti mann og spiller veldig klokt, mener Hamrén.

Erik Hamrén etter eliteseriekampen i fotball mellom Viking og Rosenborg på Viking stadion. (Foto: Hansen, Alf Ove/Scanpix)
Erik Hamrén etter eliteseriekampen i fotball mellom Viking og Rosenborg på Viking stadion. (Foto: Hansen, Alf Ove/Scanpix)

Han syns Trond Olsen skulle hatt straffe i forkant av den omdiskuterte situasjonen med Jarstein.

Les også: Jarsteins temperament avgjorde kampen

– Jeg syns det er straffe til Trond i forkant av situasjonen med Jarstein. Han drar Trond i trøyen, slik at ... noen ganger er livet rettferdig, smiler Hamrén.

– Trist for Jarstein
Da Jarstein rev Trond Olsen over ende og serverte Hamrén seieren i avskjedskampen, var det ikke akkurat den avslutningen svensken hadde tenkt seg.

– Nei, det syns jeg var trist. Trist for han, men sånn er det, sa Hamrén til TV 2 Sporten rett etter kampen.

Les også: Eggen overtar Rosenborg

– All ros til spillerne
Svensken forlater Rosenborg-skuta etter en imponerende rekke, med kun ett tap de siste 43 kampene og kun tre poeng opp til serieleder Tromsø.

– Det er ikke jeg som spiller kampene. Det er spillerne. Det er de som spiller kampene, så all ros til dem, mener Hamrén.

Han mener de siste 43 kampene har vært meget bra, men i sitt første halvår som Rosenborg-trener syns han ikke laget leverte det de hadde potensial til.

– Det første halve året var det litt opp og ned med holdningen, men de siste 43 kampen har vi vist «attitude» og vi taper ikke selv om vi spiller i dårlig vær, på dårlige baner, forteller Hamrén.

Erik Hamrén er ikke den siste som forlater Rosenborg: Demidov kan ha spilt sin siste kamp for RBK