José Mourinho og Steven Gerrard (Foto: PAUL ELLIS/AP)
José Mourinho og Steven Gerrard (Foto: PAUL ELLIS/AP)

- Gerrard topper Mourinhos ønskeliste

Mourinho vil lokke Liverpool-stjernen til Real Madrid.

I dag, mandag, skal José Mourinho i møter med Real Madrids mektige president Florentino Pérez for å diskutere fremtiden i klubben.

Han skal være lovet rundt 98 millioner kroner i året i klubben, og ifølge britiske The Times kommer han også til å presentere en liste over spillere han ønsker seg.

Ønskeliste
Øverst på listen står Steven Gerrard. Mourinho forsøkte å hente Gerrard to ganger i løpet av tiden som Chelsea-trener og spilleren var på det nærmeste klar for London-klubben på et tidspunkt, men bestemte seg for å bli i Liverpool.

Liverpool klarte ikke å kvalifisere seg til Mesterligaen kommende sesong, og med Rafael Benítez på vei bort og stor usikkerhet rundt eierforholdet, kan det være at Gerrard bestemmer seg for å prøve lykken i den spanske hovedstaden.

Venter med avgjørelse
Men Gerrard kommer ikke til å bestemme seg før VM er over.

- Jeg gikk i min egen felle for fire år siden da jeg under VM ble gal av å tenke på min framtid. Denne gangen skal jeg ikke gjøre den feilen. Jeg kommer ikke til å vurdere min framtid eller tenke på hva som skjer før etter VM er ferdig. Jeg er så rutinert nå at jeg skal klare å legge det til side under sluttspillet, sa Gerrard i går.

Les også:Gerrard vil unngå fellen fra VM i 2006

Mourinho håper også å hente en rekke andre spillere, skal vi tro britiske og spanske medier. Blant spillerne som er nevnt er Chelseas venstreback Ashley Cole, men The Times tror at flere av portugiserens tidligere spillere kan bli å se på Santiago Bernabeu kommende sesong.

Steven Gerrard: Mourinho forsøkte å hente Liverpool-kapteinen to ganger som Chelsea-trener. Da kan det bli lettere å hente midtbanespilleren til Spania.

Maicon: Brasil-backen blir trolig Mourinhos første signering som Real Madrid-trener ettersom han ønsker å styrke forsvaret. De siste sesongene har Sergio Ramos okkupert høyreback-posisjonen på Los Blancos-laget.

Ricardo Carvalho: Spilte under Mourinho i Porto og Chelsea. The Times tror Mourinho vil hente 32-åringen en tredje gang.

Diego Milito: Har tre år igjen av kontrakten med Inter og kan bli vanskelig å kjøpe fri etter to mål og storspill i Mesterliga-finalen. Milito har også uttrykt et ønske om å bli i Italia.

Steve Clarke: Mourinhos tidligere assistent i Chelsea. Giuseppe Baresi følger neppe etter Mourinho til Real og Clarke er ledig på markedet. Samtidig er det ikke utenkelig at Mourinho velger en spansk assistent i Real.

Er Gerrard til Real realistisk? Hvilke spillere tror du havner i Real Madrid?

Si din mening i kommentarfeltet under.