Steven Gerrard (Foto: Scott Heppell/Ap)
Steven Gerrard (Foto: Scott Heppell/Ap)

Gerrard vil unngå fellen fra VM i 2006

Ryktene om en Chelsea-overgang påvirket Steven Gerrard under forrige VM.

Etter en skuffende sjuendeplass med Liverpool i ligaen er Gerrard sulten på VM-suksess med England. Heller ikke denne gangen unnslipper midtbanespilleren overgangsrykter.

For uten mesterligaspill kan det være fristende å forlate Liverpool dersom Chelsea igjen frister med pundsedler. Kanskje dukker det også opp interesse fra klubber på kontinentet som Real Madrid eller italienske topplag som Juventus og Inter.

Jeg gikk i min egen felle for fire år siden da jeg under VM ble gal av å tenke på min framtid.

- Jeg gikk i min egen felle for fire år siden da jeg under VM ble gal av å tenke på min framtid. Denne gangen skal jeg ikke gjøre den feilen. Jeg kommer ikke til å vurdere min framtid eller tenke på hva som skjer før etter VM er ferdig. Jeg er så rutinert nå at jeg skal klare å legge det til side under sluttspillet, sier Gerrard.

- Jeg pleide å gå opp på rommet mitt, lese avisene og surfe på nettet. Når jeg pratet med de hjemme så sa de at ting skjedde, forklarer Gerrard.

- Jeg visste at Chelsea var veldig interessert i meg. For det fortalte agenten min. Denne gangen skal vi ikke la det skje. Hver gang jeg var på rommet mitt tenkte jeg på om jeg skulle gå til Chelsea eller ikke. Det kan ha tappet meg mentalt. Jeg vet ikke om det gjorde det, men det kan være slik. Og jeg gjør ikke den feilen igjen. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2