Steven Gerrard (Foto: IAN KINGTON/AFP)
Steven Gerrard (Foto: IAN KINGTON/AFP)

Gerrard vil revansjere seg i VM

Steven Gerrard har hatt et dårlig år i Liverpool.

7. plass i serien og ni scoringer på 34 kamper er langt unna nivået Liverpool-kapteinen har for vane å være på.

29-åringen innrømmer at den skuffende sesongen har vært hard å takle og ønsker å få tilbake godfølelsen til verdensmesterskapet.

- Det har vært en tøff sesong. Vi har underprestert i Liverpool og ikke nådd de målene vi satte oss før sesongen. Men dette må legges til side. Hovedfokuset nå er å gjøre det bra for England i VM, sier midtbanespilleren som har tro på at England kan gå helt til topps i mesterskapet.

- Forhåpentligvis er vi heldigere med skader enn vi har vært tidligere. Dersom alle holder seg friske har vi fantastiske muligheter til å gjøre det godt i Sør-Afrika, sier Gerrard.

Særlig fornøyd er han med at kameraten Jamie Carragher er tilbake på landslaget.

- Det er fantastisk. Vi er veldig gode kamerater og har spilt sammen i mange år. Det er fint å ha ham tilbake. Forhåpentligvis kaprer han en plass i 23-mannstroppen. Jeg har prøvd å overtale ham i lang tid, men det ble nok avgjørende at manageren var desperat etter å få ham tilbake. Fabio Capello ga aldri opp. Jamie var vanskelig å overtale fordi han likte så godt å tilbringe tid med familien, men når VM nærmet seg innså han at han kan være en del av et historisk VM-lag, sier Liverpool-kapteinen.