Kommunikasjonsdirektør Rune indrøy i TV 2. (Foto: TV 2)
Kommunikasjonsdirektør Rune indrøy i TV 2. (Foto: TV 2)

- Canal Digital driver med løgn

TV 2s kommunikasjonsdirektør Rune Indrøy hevder Canal Digital bevisst lurer sine egne kunder med et falskt håp om at de skal vise Premier League-fotball til høsten.

Det sier Indrøy til VGs papirutgave lørdag.

TV 2 overtar Canal Digitals rettigheter fra kommende sesong, men har foreløpig ikke distribusjonsavtale med GET, Canal Digital eller Viasat.

Mens forhandlinger pågår i to av tilfellene, hevder Indrøy overfor VG at han nærmest kan fastslå at det ikke blir Premier League-fotball på Canal Digitals plattform kommende sesong.

- Det finnes ingen dialog pr i dag mellom TV 2 og Canal Digital. Den dialogen som var tidligere er nå helt avsluttet, sier Indrøy til avisen.

TV 2s kommunikasjonsdirektør irriterer seg kraftig over at Canal Digital fremdeles gir uttrykk overfor sine kunder at de er i dialog med TV 2.

Da VG i går ringte Canal Digitals kundeservicetelefon, fikk avisen følgende beskjed: «Melding til deg som Canal Digital-kunde. Vi er fortsatt i forhandlinger med TV 2 om distribusjon av Premier League og håper vi skal komme til enighet så raskt som mulig.»

- De driver med løgn. Dette er kort og godt ikke riktig. Det er tankevekkende å se hvor langt Canal Digital er villig til å gå i sin desperasjon for å beholde kundene sine. Det kan du gjerne sitere meg på, sier TV 2-direktøren.

- Det han sier får stå for hans regning. Vi forhandler med TV 2 og ikke Rune Indrøy, sier Canal Digitals informasjonsdirektør Kenneth Tjønndal Pettersen.