TANKER: Menn, her representert ved Cristiano Ronaldo, tenker kun på en ting   og det er ikke vakre kvinner som Megan Fox, i alle fall hvis en bruker det de snakker om som målestokk. Hva menn tenker på? Jo... Fotball. (Foto: AP/SCANXPIX, AFP/SCANPIX)
TANKER: Menn, her representert ved Cristiano Ronaldo, tenker kun på en ting og det er ikke vakre kvinner som Megan Fox, i alle fall hvis en bruker det de snakker om som målestokk. Hva menn tenker på? Jo... Fotball. (Foto: AP/SCANXPIX, AFP/SCANPIX)

Fotball er samtaletema nummer én blant menn

Så er det endelig vitenskapelig bevist. Menn er mer opptatt av fotball enn damer.

I en global undersøkelse om menns samtalevaner svarer nærmere 90 prosent av de spurte at de snakker om fotball med vennene sine. Kun 45 prosent snakker om kvinner, mens 34 prosent snakker om arbeid.

Tenker på én ting

– Det er kanskje ikke den nyheten kvinner ønsket seg, men det ser ut til at menn faktisk bare tenker på én ting når de er sammen med kompisene sine, og det er fotball, sier Tim Ellerton i Heineken, som har finansiert undersøkelsen.

Det er i Kina og Russland menn snakker mest om fotball. I alt 5.300 fra 15 land har deltatt i undersøkelsen, som er utført av OnePoll.

I land som Tyskland og Frankrike kommer kvinner på tredjeplass som samtaletema. (©NTB)