Kaka og Cristiano Ronaldo (Foto: Daniel Ochoa de Olza/AP)
Kaka og Cristiano Ronaldo (Foto: Daniel Ochoa de Olza/AP)

Real-fansen: - Vi sitter ikke igjen med en dritt

Real Madrid brukte over to milliarder på stjerner som Ronaldo og Kaka før denne sesongen. Derfor er det surt å se Mesterliga-finalen uten Los Blancos i kveld.

Madrid (TV 2 Sporten): Målet var Mesterliga-triumf hjemme på Santiago Bernabeu, men finalen spilles uten de helhvite. Ikke rart Real-fansen er skuffet.

Inter- og Bayern München-fans storkoser seg i maisola i den spanske hovedstaden, men for mange fotballinteresserte i Madrid er en finale uten Real som ett av lagene, et gedigent antiklimaks.

Var det store målet
- Det var virkelig det store målet for Real Madrid; å vinne Mesterligaen hjemme på Santiago Bernabeu. Jeg tror klubben selv sliter med å forklare hvorfor det ikke gikk slik, med tanke på at de brukte over to milliarder kroner på spillere før sesongen, sier Axel Xirau, fotballekspert i Gol Televisión og på plass i Madrid for å følge lørdagens finale.

Rett ved Santiago Bernabeu driver Alvaro Gomez sin lille bar. Han er Real-supporter på sin hals og oppgitt over mangelen på troféer.

- Det ble verken ligagull eller noe som helst. En total fiasko. Real Madrid er og skal være den største klubben i verden, det burde være mulig for dem å vinne Mesterligaen. Men i år sitter vi ikke igjen med en dritt, sier Alvaro Gomez med glimt i øyet.

- Stor skuffelse
Miguel Ángel Diaz har sitt eget fotballprogram på Radio Marca og er en av journalistene som følger Real Madrid aller tetttest.

- Det er klart det er en stor skuffelse at Real Madrid ikke er i finalen på Santiago Bernabeu. President Florentino Perez har alltid sagt at Real-laget er som skapt for triumfer i Mesterligaen. Og alle trodde de skulle slå ut Lyon. Men slik gikk det som kjent ikke, sier Diaz til TV 2 Sporten

Bareier Alvaro har i hvert fall bestemt seg for å heie på Inter i lørdagens finale.

- Selvsagt. De slo jo ut Barcelona, ler han.