FORTVILER: Isabell Herlovsen fortviler etter straffebommen mot Turbine Potsdam. (Foto: Daniel Ochoa de Olza/Ap)
FORTVILER: Isabell Herlovsen fortviler etter straffebommen mot Turbine Potsdam. (Foto: Daniel Ochoa de Olza/Ap)
herlovsen
herlovsen

Herlovsen usikker på egen framtid i Lyon

Isabell Herlovsen har ikke fått mye spilletid i Lyon etter overgangen fra Kolbotn. Etter nedturen i torsdagens Mesterliga-finale, er hun usikker på egen fotballframtid.

Madrid (TV 2 Sporten): - Jeg har vært veldig skuffet til nå ettersom jeg har fått så lite spilletid. Vi får se hva som skjer etter dennes sesongen, sier Herlovsen til TV 2 Sporten.

Hun kunne blitt den store helten i straffesparkkonkurransen i finalen mot Turbine Potsdam, men klarte ikke overliste tyskernes keeper fra krittmerket. Herlovsen er en viktig spiller på Eli Landsems landslag, som er midt i kvalifisering til VM i Tyskland neste år.

- Det er veldig viktig for meg å få spilletid slik at jeg holder formen ved like inn mot landslaget, sier Herlovsen, som nå gleder seg til å komme hjem til landslagssamling og kamp på Canada i begynnelsen av juni.

Christine Colombo Nilsen spilte fem kamper for Lyon på veien fram til finalen, men satt på benken torsdag.

- Vi skal forhandle om ny kontrakt nå etter finalen, vi får se hva som skjer. Men jeg trives her, så jeg er åpen for å ta et nytt år, sier målvakten.

Den tredje norske jenta i Lyon er Ingvild Stensland. Hun har nylig skrevet under en ny avtale med den franske storklubben.