didrik rybak (Foto: Marius Gulliksrud, © ps)
didrik rybak (Foto: Marius Gulliksrud, © ps)

Alexander Rybak: – Deilig å møte Didrik

Hør Alexander Rybak og Didrik Solli-Tangens fredsduett.

Det har i mange uker blitt spekulert i om årets Grand Prix-deltager Didrik Solli-Tangen og fjorårsvinneren Alexander Rybak er blitt uvenner. Didrik nektet nemlig å delta i «Senkveld med Thomas og Harald» på TV 2 sammen med Alexander.

Men på 17. mai sto Barrat Due-elevene på samme scene, og i går kveld var stemningen svært hyggelig da de sang sammen for Innovasjon Norge på Ballroom i Oslo.

Få med deg duetten øverst i saken.

– Ingen rivalisering

– Hvorfor skulle det ikke være god tone mellom oss? spør Alexander Rybak etter at han sang med Didrik og tilføyer:

– Det er mediaskapt. Det er ingen rivalisering mellom oss to. Dette er en rivalisering mellom VG og Dagbladet. De skal selge flest aviser. Men samtidig er ikke dette tiden for at vi skal dra til Tysenfryd sammen hver dag. Skjønner du hva jeg mener? Han har sin karriere og jeg har min. Derfor er det så deilig når de møtes av og til, sånn som i dag, sier Rybak.

– Rett fra hjertet

Rybak og Solli-Tangen fremførte The Everly Brothers store 60-tallshit «All I Have To Do Is Dream». En sang som betyr mye for de to gutta. De sang nemlig den for to år siden i et øvningslokale på Barratt Due musikkinstitutt før noen av de var blitt kjendiser.

– Deilig! Det var akkurat som det var for to år siden. Like enkelt og rett fra hjerte, sier Rybak.

– Vinne hjerter

Rybak har stor tro på Didrik under neste ukes «Eurovision»-finale på Telenor Arena.

– Om han vinner alle sms-tomlene, det vet man jo aldri. Men han har allerede vunnet manges hjerter, og han kommer til å vinne nye hjerter også når «Eurovision» er i gang. Det er det det er snakk om. Han kommer til å gjøre seg bemerket, sier Rybak som ikke er i tvil om hvordan han skal heie på Didrik Solli-Tangen på finalekvelden.

- Jeg skal ta på meg en stor hanske med en pekefinger hvor det står Didrik, forklarer Rybak og smiler.

Se «God kveld Norge» på TV 2 lørdag klokka 21.40

Se gratis videoer fra «God kveld Norge»TV 2 Play

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»