branns
branns

Flere omkommer i dramatisk Cæsar-brann

Nye sjokk-dødsfall i «Hotel Cæsar».

Det blir kaos og dramatikk når Ankerseteren i «Hotel Cæsar» brenner ned til grunnen.

Flere mister livet

Etter det «God kveld Norge» kjenner til vil livet av flere av rollefigerene i den populære reality-serien gå tapt i brannen.

– Jeg kan ikke fortelle så mye, for det er ikke lov. Men dere ser at det er stor aktivitet. Det er brannfolk her, det er ambulansefolk her, vi befinner oss på Anker-seteren, Juni har akkurat kommet hjem. Det skjer noe som ikke var meningen skulle skje, og det får fatale konsekvenser. Det er alt jeg kan si, sier Anette Hoff.

Tøff første dag på jobb

Hun har vært ute i permisjon fra rollen som Juni Anker-Hansen i et halvt år, og får dermed en svært tøff første dag på jobb.

– Dette er min andre scene etter å ha vært borte i nesten et halvt år, jeg er ikke helt i hakket ennå, men det hjelper kanskje etter i natt, smiler skuespilleren.

Både brannbiler, politi og ambulanser var leid inn for anledningen, da den scenene ble spilt inn denne uka, men hva som blir konsekvensen av den enorme katastrofen, får du ikke vite før til høsten.

Pelle blir helten

Pelle Krogstad er den som oppdager brannen, og melder inn, og blir også en slags helt, ironisk nok ettersom Anker-Hansen og Krogstad-familien har hatt en pågående feide.

– Er det du som er den store helten?

– Nja, jo, helt.. Jeg vet ikke helt. Helt ja. Jeg er helt ja, sier Nikis Theophilakis, som spiller Pelle.

Se «God kveld Norge» lørdager kl 21.40.

Se gratis videoer fra «God kveld Norge»TV 2 Play

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»