paradise hotel (Foto: tv3)
paradise hotel (Foto: tv3)

Tine og Carl vant «Paradise Hotel»: – Ingen så på oss som en trussel

Hevder kranglerne gikk fortjent ut av serien.

Tine Valle og Carl Eliassen vant i kveld «Paradise Hotel».

– Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle vinne. Det var ikke slik at jeg gikk inn der og håpet på det. Men når jeg gjorde det ble det en stor bonus, jeg gikk inn der for å ha det gøy og kose meg, sier Tine til God kveld Norge.

Oppskriften på seier er å ha det gøy

Tine og Carl tror det var innstillingen deres om å ha det gøy som gjorde at de vant, og retter samtidig et spark til de som kranglet under TV-innspillingen.

– Vi var det paret som var lengst sammen. Ingen så på oss som noen store trusler. Jeg og Tine ga faen begge to. Vi hadde det bare gøy og det er oppskriften på å vinne «Paradise Hotel». Det så du i fjor også når Petter (Pilgaard, journ.anm) vant. Han hadde det bare gøy der inne, og det er nok oppskriften til å vinne.

Kritisk til kranglerne

Og Carl hevder at den strategien er et resultat av personligheten hans.

– Jeg har ikke spilt sånn at jeg skal gi faen, det er bare slik jeg er. Det er riktig type folk som vinner. Du så jo det, de andre som strevde slik der inne, de røk jo fortere enn de ante, sier Carl.

Tine sier til «God kveld Norge» at hun reagerer veldig på at Victoria Norrmann dolket Karoline Berget i ryggen, og at hun aldri kunne gjort noe slik.

Carl på sin side utdyper hvorfor han holdt seg unna nettopp konflikter og krangler som den Tine beskriver.

– Jeg unngikk konfrontasjoner og var den mest likanese fyren der inne. Det er bare slik jeg er. Jeg følte ikke noe behov for å kaste meg inn i krangler.

– Vi ga litt faen

Tine er enig med Carl.

– Jeg sklei godt igjennom hele gjengen. Jeg kom godt overens med alle og kom ikke i klinsj med noen. Jeg er stille og rolig og litt forsiktig og er ikke den som krangler mest eller får uvenner, det tror jeg er litt av grunnen, sier hun.

Carl mener også at det gode forholdet mellom han og Tine var avgjørende for seieren.

– Tine og jeg var partnere i seks uker på hotellet. Det er lengst av alle, slår han fast.

Se «God kveld Norge» på TV 2 lørdager klokken 21.40

Se gratis videoer fra «God kveld Norge» på TV 2 Play

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)