toe
toe

Tror lettkledde Sofia kan skape ny svensk kongehus-skandale

Undertøysmodellen Sofia sammen med prinsen av Sverige.

Med skandalen rundt prinsesse Madeleine og Jonas Bergstrøm friskt i minne, spår nå en av Sveriges fremste kongehuseksperter at svenske Sofia står for den neste skandalen i kongehuset.

Undertøysmodell

Kongen og dronningen er angivelig ikke glade for at Carl Philip nå ser ut til å ha en alvorlig romanse med undertøysmodellen Sofia Hellqvist.

MODELL: Sofia Hellqvist
MODELL: Sofia Hellqvist
– Carl Philip ser jo ut til å mene alvor med denne nakenmodellen, og han har jo vært på ferie med henne mens han sa til kongen og dronningen at han var et annet sted med noen kompiser. Det blir jo spennende å følge denne romansen, sier Catarina Hurtig til «God kveld Norge».

Mane skandalerykter

Etter at Prins Carl Philip brøt forholdet med overklassejenta Emma Pernald, som han hadde vært sammen med i årevis, har prinsen stadig blitt obeservert med unge skjønnheter.

Nå ser det ut til at modellen Sofia og Carl Philip mener alvor med forholdet sitt.

– Jeg tror det bare er spørsmål om tid før det kommer en ny kongelig skandale i Sverige. Det verserer mange rykter omkring flere av medlemmene i kongefamilien, og nå kommer det en ny bok snart som jeg vet vil skape litt rabalder, forteller Hurtig.

Se gratis videoer fra «God kveld Norge»TV 2 Play

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»