TV 2 Premier League pressek
TV 2 Premier League pressek

Se TV 2s Premier League-presentasjon

Fredag klokken 10 presenterer TV 2 sine planer for den kommende Premier League-sesongen .

Se pressekonferansen fra Royal Christiania Hotell i Oslo direkte i videovinduet over - fredag klokken 10.00. Sendingen går også på TV 2 Nyhetskanalen.

Pressekonferansen ledes av Erik Thorstvedt. Spørsmål som antall direktekamper på TV, antall kanaler, samt foreløpig distribusjon og pris vil bli avklart på fredagens pressekonferanse.

Det som foreløpig er avklart er at det kommer en egen «døgnåpen» Premier League-kanal som sender i HD-kvalitet, samt at ALLE kampene også skal gå på TV 2 Sumo.

- Helt sentralt blir webdistribusjon, altså vårt Sumo, som kommer til å ha et unikt fotballprodukt, med norsk fotball og Premier League. Og så er vi i forhandlinger med distributører på TV, og vil sikkert komme i mål med noen av dem, slik at kampene blir tilgjengelige på vanlig TV, sa Alf Hildrum da rettighetene var i boks tidligere i år.

Les også: TV 2 har Premier League i boks

Det som også er klart er at FK Fotball-gutta Aleksander Schau og Thomas Aune blir en del av TV 2 Sportens satsing, samt at Erik Thorstvedt blir en sentral skikkelse i sendingene.

- Det skal vel ikke så mye fantasi til for å skjønne at Erik Thorstvedt blir sentral på laget, sier informasjonssjef Aleksander Valestrand til Kampanje.

Les mer om det her: FK Fotball-gutta melder overgang til TV 2 Sporten