PUPPULÆR: Tine Valle hadde sex på «Paradise Hotel»
PUPPULÆR: Tine Valle hadde sex på «Paradise Hotel»

Paradise-Carl: – Jeg har aldri vært seksuelt tiltrukket av Tine

Hverdagen har kommet for Paradise-deltakerne.

Vinnerne av årets «Paradise Hotel» er kåret men Tine og Carl benekter at det er varme følelser mellom dem.

Ikke tiltrukket av Tine

– Det er annerledes når man er der inne. Vi passet godt sammen der inne og vi er gode venner i dag og har ikke noe problem med hverandre. Men fra min side har jeg aldri vært seksuelt tiltrukket av Tine, sier Carl til tross for at han og Tine hadde sex på Paradise Hotel.

– Det blir jo et spill. Man sover sammen og er sammen hele tiden, og man må jo nesten stole på den man er partner med, men man ser ikke på det som et forhold for det er jo ikke det, sier Tine.

Ville ikke ha sex

Verken Tine eller Carl hadde planer om å ha sex på «Paradise Hotel», men angrer likevel ikke på at de hadde det.

– En kombinasjon av inntak av alkohol og det at man glemmer litt at kameraene er der. Og så skal jeg ikke legge skjul på at jeg hadde lyst heller. Og da skjer det jo, sier Tine som hadde sex med Carl flere ganger under oppholdet i Mexico.

– Jeg hadde jo tenkt at jeg egentlig ikke ville ha det. Men det ene fører til det andre og når jeg er en såpass hunk så er det jo ikke vanskelig å få med seg et bytte, sier Carl.

Single og nyter livet

– Jeg er singel og nyter livet. Jeg er ute på byen og koser meg. Jeg ser ikke etter en kjæreste heller. Det er jo gutter som sjekker meg opp på byen og det er mye på facebook og på blogg og mail, men jeg tar det litt med ro, for de ser jo meg bare på Paradise og de vet jo ikke hvordan jeg er så jeg går ikke på blind-date med noen etter bare en mail, fortelller Tine.

– Jeg har et godt øye til en spesiell person men det er ikke noe seriøst enda. Det er jo først etter Paradise at det har blitt litt hottere, men hun synes ikke det er det beste at jeg har vært med på Paradise Hotel, sier Carl.

Se «God kveld Norge» på TV 2 lørdager klokken 21.40

Se gratis videoer fra «God kveld Norge» på TV 2 Play

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)