Rybak og Moa
Rybak og Moa

– Jeg er ikke Moas kjæreste

Rybak avkrefter kjæreste-rykter.

Alexander Rybak er lei av alle kjæreste-ryktene og avkrefter på sin egen facebook-side.

Lei

Spekulasjonene har vært mange rundt fiolinistene Moa Meinich, Kathrine Hvinden Hals og Maria Slyngstads forhold til Alexander Rybak.

– Jeg er lei av alle spekulasjonene, så her er hva jeg mener : Jeg er ikke hverken Maria, Moa eller Kathrines kjæreste. Det ville vært urettferdig ovenfor dere. Jeg er 110 prosent klar for dere og håper dere føler det samme, skriver Rybak på sin facebook-side.

Dameproblemer

Tilbudene har vært mange etter superkjendis-statusen til Alexander Rybak. Men kjendisstatusen har blitt i et problem i forhold til damene.

– Når jeg blir jaktofferet og jentene jegerne, da skjer det rett og slett at de trodde jeg var uoppnåelig, men nei. Jeg ser på øynene til jenta at nå er hun egentlig mett og nå synes hun ikke det er så gøy med meg for nå har hun meg. Da sier jeg det rett ut til henne at hva er vitsen med å henge sammen med meg - du liker jo ikke meg du liker bare kjendisen, sier Alexander Rybak til «God kveld Norge».

Frekke gaver

Alexander Rybak blir også neddynget av gaver fra jenter i inn og utland. Og mange av gavene er frekke ifølge han selv

– Hvor kommer alle disse frekke gavene fra , jenter? Vær så snill, glem ikke at jeg er en uskyldig og naiv gutt, avslutter han på facebook.

Se gratis videoer fra «God kveld Norge»TV 2 Play
Se «God kveld Norge» lørdag klokken 21.40

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)