NYBAKT FAR: John F. Brungot (til venstre). Her ser vi han sammen med medprogramleder Marthe Sveberg Bjørstad og deltaker i «Norske Talenter» Alexx Alexander.  (Foto: Stella)
NYBAKT FAR: John F. Brungot (til venstre). Her ser vi han sammen med medprogramleder Marthe Sveberg Bjørstad og deltaker i «Norske Talenter» Alexx Alexander. (Foto: Stella)

TV 2-John ble pappa

«Norske Talenter»-programlederen fikk en sønn på selveste nasjonaldagen.

Programleder John F. Brungot i «Norske Talenter» hadde dobbel grunn til å feire på 17. mai. Han ble nemlig pappa til en liten gutt på nasjonaldagen.

– En skikkelig hurragutt

– Ja, det stemmer at jeg har blitt far. Det er en skikkelig hurragutt som kom på selveste 17. mai. Han sitter på fanget mens far forbereder seg til den store finalen i «Norske Talenter» på fredag, skriver John i en tekstmelding til «God kveld Norge».

Den nybakte faren forteller at programlederkollega Marthe Sveberg Bjørstad var tidlig ute med gratulasjoner.

– Jeg har allerede fått en sangbok med lovnader om skjønnsang, forklarer han.

Finaleklare

Fredag er det duket for finale i «Norske Talenter» på TV 2. Til tross for Johns familieforøkning, vil finalen gå som vanlig.

– Vi er veldig glade for at alt har gått fint og vi gratulerer så mye. Vi gleder oss til finalen på fredag, sier presseansvarlig for «Norske Talenter», Katrine Wergeland til «God kveld Norge».

Se «God kveld Norge» lørdag klokken 21.40
Se gratis videoer fra «God kveld Norge» på TV 2 Play

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»