Krom og gromlyd på Torget

Motorsykkel med V8-motor på 502 hk blant de mange fremmøtte.

Boss Hoss sykkel (Foto:  Bjørn Tore Sandbrekkene )
Boss Hoss sykkel (Foto: Bjørn Tore Sandbrekkene )

Med sin 8,2 liters V8 motor med 502 hestekrefter og en prislapp på 600.000 kroner, var denne 700 kilo tunge Boss Hoss sykkelen i en klasse for seg under mc-treffet på torget lørdag.

- En fantastisk sykkel. En nytelse å kjøre, sa eieren av sykkelen, Jan Olav Gjestdal fra Arendal, til Østlandsposten.no

V8-motor (Foto:  Bjørn-Tore Sandbrekkene )
V8-motor (Foto: Bjørn-Tore Sandbrekkene )

Populært treff

Sykkelen trakk til seg svært mange skuelystne under det store mc-treffet, som i år ble arrangert på torget i Larvik for fjerde året på rad.

- Treffet er tydeligvis populært, og i dag regner vi med at nærmere 300 entusiaster stiller opp med syklene sine, sa Ragnar Michalsen i Larvik MC-klubb til avisa.


Se alle bildene fra treffet her:


Folk (Foto:  Bjørn-Tore Sandbrekkene )
Folk (Foto: Bjørn-Tore Sandbrekkene )


14. år på rad

Han fortalte at det er 14. året på rad man har samling i Larvik, og med ettermiddagstur fra Larvik, via Siljan, Geiteryggen i Skien og Brunlanes som hovedingrendiens.

- Med det er bare fjerde gang vi er her på torget, men det kommer vi nok til å gjøre flere ganger. Moro for sykkeleierne å få vist fram syklene sine til andre enn bare innenfor miljøet, og da er dette en flott mulighet, sa Michalsen.

Samarbeid

Treffet i Larvik ble arrangert i samarbeid mellom Larvik MC-klubb, Larvik Touringklubb, Grenland MC-klubb og Stavern MC-klubb, og det var sistnevnte som sto for et annet av høydepunktene under treffet. Det betydde stor fest for alle deltakerne i Stavern.


Fler bil og motorsaker fra op.no finner du her:


Triumph (Foto:  Bjørn-Tore Sandbrekkene )
Triumph (Foto: Bjørn-Tore Sandbrekkene )