Boss Hoss sykkel (Foto:  Bjørn Tore Sandbrekkene )
Boss Hoss sykkel (Foto: Bjørn Tore Sandbrekkene )

Krom og gromlyd på Torget

Motorsykkel med V8-motor på 502 hk blant de mange fremmøtte.

Med sin 8,2 liters V8 motor med 502 hestekrefter og en prislapp på 600.000 kroner, var denne 700 kilo tunge Boss Hoss sykkelen i en klasse for seg under mc-treffet på torget lørdag.

- En fantastisk sykkel. En nytelse å kjøre, sa eieren av sykkelen, Jan Olav Gjestdal fra Arendal, til Østlandsposten.no

V8-motor (Foto:  Bjørn-Tore Sandbrekkene )
V8-motor (Foto: Bjørn-Tore Sandbrekkene )

Populært treff

Sykkelen trakk til seg svært mange skuelystne under det store mc-treffet, som i år ble arrangert på torget i Larvik for fjerde året på rad.

- Treffet er tydeligvis populært, og i dag regner vi med at nærmere 300 entusiaster stiller opp med syklene sine, sa Ragnar Michalsen i Larvik MC-klubb til avisa.


Se alle bildene fra treffet her:


Folk (Foto:  Bjørn-Tore Sandbrekkene )
Folk (Foto: Bjørn-Tore Sandbrekkene )


14. år på rad

Han fortalte at det er 14. året på rad man har samling i Larvik, og med ettermiddagstur fra Larvik, via Siljan, Geiteryggen i Skien og Brunlanes som hovedingrendiens.

- Med det er bare fjerde gang vi er her på torget, men det kommer vi nok til å gjøre flere ganger. Moro for sykkeleierne å få vist fram syklene sine til andre enn bare innenfor miljøet, og da er dette en flott mulighet, sa Michalsen.

Samarbeid

Treffet i Larvik ble arrangert i samarbeid mellom Larvik MC-klubb, Larvik Touringklubb, Grenland MC-klubb og Stavern MC-klubb, og det var sistnevnte som sto for et annet av høydepunktene under treffet. Det betydde stor fest for alle deltakerne i Stavern.


Fler bil og motorsaker fra op.no finner du her:


Triumph (Foto:  Bjørn-Tore Sandbrekkene )
Triumph (Foto: Bjørn-Tore Sandbrekkene )