elisabeth
elisabeth

Her er Norske Talenters wild card

– Det varmer meg at jeg har nådd ut til publikum og dommerne på denne måten.

Fredag er det endelig klart for den store finalen i «Norske Talenter» 2010. Opprinnelig var det åtte finalister, men fredag ble også klart at dommerne har plukket ut et wild card.

I dag kan det endelig avsløres at det er sangeren Elisabeth Elstad Olsen (40) fra Sandefjord som har fått en ny sjanse i «Norske Talenter». Hun kom på tredjeplass da Arnfinn Baar og Ludvik Haug gikk videre til finalen.

Les også: Takker barna for Norske Talenter-suksessen

Ny sjanse til å oppfylle drømmen

– Jeg synes det er kjempefint å være tilbake. Jeg hadde virkelig ikke trodd dette. Det var så mange i semifinalene som var gode, sier Elisabeth til tv2.no.

elisabeth2
elisabeth2

I dommerbegrunnelsen sier dommerne at Elisabeth har skapt seerstorm både på internett og via brev til dem.

– Det varmer meg at jeg har nådd ut til publikum og dommerne på denne måten. Jeg føler meg beæret som har fått en sjanse til, fortsetter Elisabeth som synes det er litt rart å være tilbake.

– Men det er moro, og ungene mine synes også dette er helt toppers!

I og med at Elisabeth er wild card, har hun også fått noe kortere tid til å forberede seg til finalen enn de andre.

– Det er en utfordring for jeg hadde ingen låter, men svogeren min Henning og en som heter Terje, har laget en ny låt. Denne er altså helt fersk, så jeg har øvd og øvd og øvd.

Her er jurybegrunnelsen:

«Vi har sett over 6000 mennesker igjennom vår fantastiske sesong. Mange har gått videre og vi har hatt et ekstremt høyt nivå på våre semifinaler i år. De åtte finalistene representerer noe unikt og de fortjener å kunne kalle seg finalister. Likevel er det et nummer som har etterlatt seg et inntrykk og beveget oss på en måte som gjør at vi mener hun fortjener en ny sjanse. Hun har skapt seerstorm både på internett og via brev til dommerne. Denne personen representerer noe som er unikt og vi gleder oss til å se henne igjen i finalen.»

Se Elisabeths første audition:

Her er Elisabeth i semifinalen:

Hvem vinner 500.000 kroner?

I finalen finner vi i tilegg til Elisabeth Alexx Alexxander og Knut Yrvin som gikk videre fra semifinalen 23. april, Arnfinn Baar og Ludvik Haug som gikk videre fra semifinalen 30. april. og Floorknights og Kristian Rønning fra semifinalen 7. mai og Trude Emanuelsen og Erik Mogen Stenersen som gikk til finalen fredag 14. mai.

Vinneren av Norske Talenter 2010 vinner 500.000 kroner!

Se finalen fredag klokken 19.30!

Se flere videoklipp i Norske Talenters videosenter

Følg «Norske Talenter» på Facebook her!

Les alt om «Norske Talenter» her!