TENÅRINGSIDOL: «Twilight» skuespilleren Robert Pattinson letter på sløret om de intime sexscenene i den nyeste filmen. (Foto: Stella)
TENÅRINGSIDOL: «Twilight» skuespilleren Robert Pattinson letter på sløret om de intime sexscenene i den nyeste filmen. (Foto: Stella)

Robert Pattinson sjokkerer ungpikefansen

Vil spille i film om sex, drugs og rock'n'roll.

Robert Pattinson er klar for nye utfordringer. Nå ønsker 24-åringen å spille karakterer som er vidt forskjellige fra hans velkjente Edward Cullen i «Twilight»-filmene.

Dop og prostituerte

Pattinson kjemper nemlig om hovedrollen i filmen «Kill Your Friends» som er basert på boka med samme navn. Den handler om en svært utagerende musiker som bruker tiden sin på kokain og prostituerte.

– Robert er en stor fan av boka. Han er fascinert av musikkindustrien, og ønsker å bli involvert i prosjektet. Han har allerede kontaktet produsentene og fortalt at han vil spille hovedrollen. Hvis han får rollen, vil det blir den mørkeste rollen han noensinne har spilt. Det er en utrolig voksen karakter som vil sjokkere tenåringene som utgjør en stor del av fanskaren hans, sier en kilde til The Sun.

– Ingen tenåringsjomfru

Elektronika-artisten Goldie skal også være svært interessert i rollen. Han innrømmer at han ikke engang vet hvem ungpikehelten Pattinson er.

– Jeg er ingen tenåringsjomfru, så hvordan skal jeg vite hvem han er? uttaler Goldie til avisen.

Hvem som blir tildelt hovedrollen, gjenstår å se.

Se gratis videoer fra «God kveld Norge»TV 2 Play
Se «God kveld Norge» lørdag klokken 21.40

På Facebook? Følg «God kveld Norge» herPå Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)