prinsesse Diana (Foto: Reuters)
prinsesse Diana (Foto: Reuters)

– Prinsesse Diana var gravid med rockestjerne

Skal ha hatt en hemmelig affære med Robert Palmer.

Prinsesse Diana og rockestjernen Robert Palmer skal ha hatt en hemmelig kjærlighetsaffære i tiden før hun døde. Forholdet skal ha gått så langt at Diana ble gravid og måtte ta abort på en privatklinikk i Sveits, hevder journalisten Ian Halperin.

– Var forelsket

Det angivelige kjærlighetsforholdet skal ha vært en viktig årsak til at Diana bestemte seg for å skille seg fra prins Charles, melder Expressen.

– Det var et utenomekteskapelig forhold som kunne ha skadet en hel masse mennesker. Diana var forelsket i Robert og ville tilbringe så mye tid som mulig med ham, skriver Halperin på sin hjemmeside.

– Ble gravid

Forholdet skal imidlertid ha tatt en brå slutt da prinsesse Diana ifølge Halperin skal ha blitt gravid med Palmers barn på midten på 90-tallet, og måtte reise til en privatklinikk i Sveits for å ta abort.

DØDE AV HJERTEINFARKT: Robert Palmer. (Foto: Scanpix)
DØDE AV HJERTEINFARKT: Robert Palmer. (Foto: Scanpix)

– Hun var livredd for at noen skulle finne det ut. Det ville ha vært den største kongelige skandalen noensinne, forteller journalisten.

Har forsvunnet

For åtte år siden døde Palmer av et hjerteinfarkt i Paris. Prinsesse Diana døde i en tragisk bilulykke i samme by i 1997.

Etter at Halperin la ut nyheten om det påståtte forholdet på sin hjemmeside, skal Palmers enke, Mary Ambrose, ha lagt ned sin Facebook-side og gått under jorden.

Palmer er i Norge mest kjent for hitlåten «Addicted To Love».

Se gratis videoer fra «God kveld Norge»TV 2 Play
Se «God kveld Norge» lørdag klokken 21.40

På Facebook? Følg «God kveld Norge» herPå Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)