UNYTTET KEEPERTABBE: RBKs Mikael Dorsin (midt i bildet) gir hjemmelaget 1 0 ledelse etter en tabbe av Thomas Solvoll. (Foto: Kallestad, Gorm/SCANPIX)
UNYTTET KEEPERTABBE: RBKs Mikael Dorsin (midt i bildet) gir hjemmelaget 1 0 ledelse etter en tabbe av Thomas Solvoll. (Foto: Kallestad, Gorm/SCANPIX)

Dorsin: - Vi var overlegne fra første minutt til det 90.

Men Mikael Dorsin karakteriserer sin egen scoring som et «skitmål».

Rosenborg - Hønefoss 3-0

Vi fulgte kampen minutt for minutt i vårt livesenter.

Lerkendal/Bergen (TV 2 Sporten): Rosenborgs Mikael Dorsin utnyttet en keepertabbe av Thomas Solvoll da han scoret det første målet i Rosenborgs 3-0-seier mot Stabæk.

Les også: Rosenborg lekte seg til seier

Se målet i videovinduet over!

- Det er ikke så ofte jeg gjør mål, så det var «kul». Et skitmål, men det er sånne mål jeg gjør, om jeg gjør mål, flirer en fornøyd Dorsin til TV 2 Sporten etter kampen.

TV 2 PLAY: Se intervjuet med Dorsin

Han gleder seg over den gode stemningen som var på et fullsatt Lerkendal

- Det var fantastisk, man merker det med en gang man kommer ut før kampen. Allerede på oppvarmingen merker man at det er noe ekstra, og i dag synes jeg vi spilte bra fotball, skapte mange målsjanser og vi var overlegne fra første minutt til det 90. Det var skönt,

- Du regner med samtlige 21.400 var fornøyd med det de så?

- Ja, det håper jeg, men det er alltids ting vi kan bli bedre på. Det er mye å trene på. Vi kan bli et enda bedre lag som kan spille enda bedre angrepsfotball, det er klart. Men det er bra vi kan utvikle oss videre, sier Dorsin.

Høyreback Mikael Lustig scoret Rosenborgs andre, og var også godt fornøyd etter kampen.

- Det er alltid artig å score, og det er ekstra skönt når det er fullsatt å score på Lerkendal, sier Lustig til TV 2 Sporten.

TV 2 PLAY: Se intervjuet med Lustig

Steffen Iversen har for vane å score 16. mai, og sørget for Rosenborgs tredje mål.

- Jeg prøver å score i hver kamp. Jeg tror det er tilfeldig at jeg pleier å score 16. mai, sier han til TV 2 Sporten.

TV 2 PLAY: Se intervjuet med Iversen