Arjen Robben (Foto: THOMAS BOHLEN/Reuters)
Arjen Robben (Foto: THOMAS BOHLEN/Reuters)

Bayern München vant cupfinalen suverent

Tyskerne nærmer seg trippeltriumf.

Bayern München fullførte sin tyske dobbelttriumf med stil da Werder Bremen ble slått 4-0 i cupfinalen. Laget dokumenterte sterk form en uke før mesterligafinalen.

Werder Bremen håpet å spolere seriemesterens trippelplaner, men var ikke i nærheten av å greie det på fullsatte Olympiastadion, der Bayern-tilhengerne fikk en hyggelig kveld.

Det gikk riktig nok en drøy halvtime før Bayern var foran, men i det 35. minutt vippet Ivica Olic ballen opp i hånden på Per Mertesacker. Klart straffespark, og Arjen Robben feide ballen i nettet fra 11-metersmerket.

Robben hadde en fot med i det meste da Bayern herjet med Werder-forsvaret. Han driblet motspillerne øre og gledet sin nederlandske landsmann Louis van Gaal på trenerbenken.

Fem minutter ut i annen omgang sto det 2-0. Mertesacker var igjen uheldig. Stopperen prøvde å nikke Robbens hjørnespark bort fra målgården, men traff Daniel van Buyten i ryggen. Ballen spratt til Olic, som enkelt kunne tuppe den i mål.

Franck Ribéry spilte annenfiolin på Robbens store kveld, men franskmannen scoret det tredje målet etter å ha blitt spilt helt alene med keeper. Tim Wiese i Werder-målet var sjanseløs. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2