FÅR STØTTE AV MAMMA: Stine Marie var med i Paradise Hotel
FÅR STØTTE AV MAMMA: Stine Marie var med i Paradise Hotel

Paradise-Stine-Maries mor: - Tenkte det ville passe for henne

Paradise Hotel-deltaker får støtte av foreldrene

– Jeg hadde sett noen episoder av den danske serien og tenkte det ville passe for henne, sier Stine-Maries mor til Dagbladet Magasinet.

Får støtte av mamma

– Hun er utspekulert og rappkjefta, sta og ærlig. Både spillet og rammene rundt ville passe henne godt sier Nina Lothe Andersen om datteren og deltakelsen i Paradise Hotel på TV3.

Les også: Her har Stine-Marie og Tine sex på Paradise Hotel

Neste uke er det finale i den andre sesongen av Paradise Hotel. Enkelte av deltakerne har fått massiv oppmerksomhet etter serien, men for mange av dem blir det slutt på medieoppmerksomheten etter at siste episode har gått på tv.

Imponert av Stine-Marie

Til Magasinet forteller Nina Lothe Andersen at hun har fulgt med på Paradise Hotel og er imponert av datteren til tross for at hun til tider har utlevert seg.

- Stine-Marie er frivillig med på en realityserie, med alt det innebærer. Så lenge jeg ser at hun selv ikke gjør noe hun er flau over, har jeg ingen grunn til å være flau. Det er synd dersom noen av ungdommene opplever at foreldrene er for flaue til å se sine egene barn nyte den opplevelsen det er å være med, sier Andersen.

- Jeg kjenner igjen datteren min i jenta på tv. Jeg er imponert over at hun ikke har utlevert seg, at hun har beholdt kontrollen, sier Andersen til Magasinet.

Se «God kveld Norge» lørdag klokka 21.40

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»