Åge Skinstad. (Foto: Bendiksby, Terje/SCANPIX)
Åge Skinstad. (Foto: Bendiksby, Terje/SCANPIX)

Skinstad: - Jeg er ingen mobber

Men sportssjefen innrømmer at han kunne løst Northug-saken annerledes.

Mosvik (TV 2 Sporten): Petter Northug jr. måtte stå skolerett foran landslagsledelsen og de andre utøverne etter at han uteble fra oppstartsamlingen på Olympiatoppen denne uken.

LES OGSÅ: Ber Northug bli på landslaget

Northug jr. var sykemeldt, men det ble reagert da han samtidig spilte fotballkamp.

TV 2 Sporten meldte torsdag at langrennsstjernen opplevde refsen så sterkt at han vurderer fremtiden på landslaget. 24-åringen har nemlig ennå ikke skrevet under landslagskontrakten.

- Mobbing
- På en arbeidsplass hadde dette blitt kalt mobbing, men i idrettslivet er mye mer lov. Dette er ikke rette måten å gjøre det på, og det tror jeg Åge (Skinstad, red.anm.), om han går i seg selv, er enig med, sier Odd-Bjørn Hjelmeset, som i dag trente med Northug-brødrene i Mosvik.

Sportssjef Åge Skinstad er også på plass i Mosvik for å delta i den kommunale hyllesten av bygdas store sønn.

LES OGSÅ: Johnsrud Sundby om Northug-seansen: - Ekkelt og brutalt

- Gjorde en feil
Han avviser at han er en mobber.

- Nei, det er jeg på ingen som helst slags måte. Hjelmeset var ikke til stede på den seansen, og han uttaler seg nok på litt sviktende grunnlag, sier Skinstad.

- At jeg kanskje gjorde en feil ved å gjøre det på den måte, det har jeg ingen problemer med å se. Det er veldig mange måter mange kan gjøre ting på. Det kan oppfattes på forskjellig måter. Men hele hensikten med saken var at Petter skulle få en mulighet til å renvaske seg fra det jeg mener var mer eller mindre ondsinnete rykter.