Wayne Rooney (Foto: Jon Super/Ap)
Wayne Rooney (Foto: Jon Super/Ap)

Rooney: - Blir helt frisk til VM

Stjernespissen forsikrer at lyskeproblemene ikke vil hemme ham i Sør-Afrika.

Wayne Rooney gikk av med lyskesmerter i Premier League-avslutningen mot Stoke, men avdramatiserer nå situasjonen.

- Jeg er helt fin. Jeg valgte selv å gå ut søndag. Kampen var vunnet. Lysken hadde vært litt kranglete i noen uker. Nå føler jeg meg bra, og trenger bare et par treninger til før jeg kan spille, sier Rooney til Sky Sports.

- Hele folket setter sin lit til deg, kjenner du presset?

- På ingen måte. Jeg har vært under press og i rampelyset siden jeg debuterte for Everton som 16-åringen. Det påvirker meg virkelig ikke. Jeg vet at om jeg gjør det bra, har England en god sjanse til å gjøre det godt også. Vi har mange matchvinnertyper i laget og mange andre gode spillere.

Jeg ønsker ikke å oppleve den følelsen igjen

Misfornøyd med sesongen
I dag ble Rooney kåret til Årets spiller av sportsjournalistene på balløyen.

- Jeg er veldig stolt, det er stor ære å vinne denne prisen. Journalistene følger hver eneste kamp gjennom sesongen, og det er stort å vinne denne avstemningen.

Selv om scouseren har hatt et gjennombrudd som målscorer, er han alt annet enn fornøyd med sesongen.

- Vi vant Ligacupen og det var det. I Manchester United trenger vi å vinne flere trofeer. Jeg skulle ønske det hadde gått bedre. Hvert år ønsker vi å vinne ligatittelen. For meg er dette den største ligaen i verden og å vinne den er en god følelse. Jeg vet hvordan det kjentes på søndag, og jeg ønsker ikke å oppleve den følelsen igjen.