Mann innelåst på buss – sovnet på feil tog

Reisen fra Oslo til Trondheim gikk ikke mannens vei.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det var en fortvilet mann som ringte politiet i Hedmark klokken 05.55 natt til fredag. Etter ha å ha gått på en buss i Oslo med hensikt å komme seg til Trondheim, sovnet den beduggede mannen. Men det gikk ikke uten videre.

Innelåst

Til politiet forklarte mannen at han var innelåst på bussen og han hadde ingen aning om hvor han var. Bussdøren var låst og det eneste han kunne se fra bussen var en elv eller innsjø og mange campingvogner.

Mannen kunne også se et stort tårn i skogen langt vekk. Ut fra beskrivelsen mente politiet at mannen kunne være på Rena, og ved hjelp av en velvillig drosjesjåfør i bygda klarte de å lokalisere bussen og mannen. Etter at en bussjåfør kom til stedet, fikk de mannen ut.

Sov på tog

Men problemene for mannen var ikke over med det, Da mannen skulle forsøke skinnegående trafikk fra Hamar, havnet han like godt på feil tog. Klokken 07.50 fikk politiet melding om at en beruset mann lå og sov på toget som skulle til Oslo, og konduktøren klarte ikke å vekke vedkommende.

Mannen hadde fortsatt å drikke etter at han ble hjulpet av bussen. Da politiet kom til stedet vurderte de likevel mannen som såpass klar, at de plasserte han på venterommet på jernbanestasjonen, i påvente av at Trondheim-toget med avgang en time senere.

Politiet valgte før de forlot ham denne gangen, å frata mannen en flaske brennevin han hadde med seg.