trude680 (Foto: Siv Marte Lorås / TV 2)
trude680 (Foto: Siv Marte Lorås / TV 2)

Trude holdt på å trekke seg fra Norske Talenter

– Flere ganger tenkte jeg bare å ta tingene mine og gå.

I kveld er det klart for aller siste semifinale i årets «Norske Talenter». Neste fredag får vi endelig vite hvem som stikker av med premien på 500.000 kroner.

Les også: Slik stemmer du på din favoritt i kveld

I kveld har Trude Emanuelsen også sjansen. Hun tok publikum og dommere med storm under hovedaudition i Oslo.

Ble så nervøs at hun fikk elveblest

Det verken publikum eller dommerne visste, var at hun kort tid før hun stod på scenen og trollbandt alle med sin versjon av «Run» med bandet Snow Patrol, vurderte å trekke seg.

– Da jeg kom inn på Folketeateret den dagen ble jeg så nervøs, og da jeg så kamera og alt, fikk jeg helt hetta. Jeg fikk faktisk elveblest fordi jeg ble så nervøs og fikk så mye nerver. Men venninna mi kom og sminket det røde bort, sier Trude til tv2.no under prøvene til kveldens semifinale.

hoved
hoved

– Flere ganger tenkte bare å ta tingene mine og gå, men rett før jeg skulle inn, fikk jeg en ro over meg, sier Trude som har nervene under behold før kvelden semifinale.

– Jeg har fått mer troa på meg selv, så jeg er ikke så nervøs ennå.

Se Trudes audition i Oslo nederst!

– «Norske Talenter» har betydd ekstremt mye

– Hva har «Norske Talenter» betydd for deg?

– Det har betydd ekstremt mye. Det har virkelig løfta meg opp. Jeg hadde et fint liv før «Norske Talenter» også, da jeg gikk ned i vekt og livet mitt begynte å snu. Men etter at jeg har vært med i «Norske Talenter», har livet mitt blitt fantastisk. Jeg leste tilbake i dagboka mi der jeg skrev at «jeg trodde ikke livet mitt kunne bli så bra som det er nå» og jeg tenker nå har det blitt enda bedre.

– Jeg er evig spekulant og tenker på alt mulig

Trude forteller at hun har fått mange tilbakemeldinger etter at hun har vært på TV.

– Det har vært kjempegøy. Jeg har fått så mange positive tilbakemeldinger. Det varmer meg veldig nå folk tar kontakt med meg på denne måten.

Det er ingen sangere i finalen så langt, hva tror du om dine sjanser?

– Jeg er evig spekulant og tenker på alt mulig. Det er ingen jenter, ingen sangere – bortsett fra en rapper som er kjempebra. Jeg håper likevel at jeg kan komme videre, sier Trude som til vanlig driver med omplassering av hunder.

– De som ikke kan ha hunden sin mer, kommer til meg, og det kommer også mishandlede hunder. Jeg trener og får skikk på dem og får dem til å bli de hundene som de skulle vært i utgangspunktet, sier hun forteller at hun selv har fire hunder.

- «Norske Talenter» er kjempegøy!

Låta Trude skal synge i kveld er fra TV-serien «Vampire Diaries» og den er nok ikke så kjent for folk flest.

– Men det er også en låt som mange liker første gang de hører den. Uansett hva som skjer nå så har jeg fått vist hva jeg kan og kanskje får en mulighet gjennom «Norske Talenter» uansett hvordan det går i semifinalen. Dette er kjempegøy! «Norske Talenter» er kjempegøy!

Hva Trude skal synge og hvordan det går kan du se på «Norske Talenter» i kveld klokken 19.30!

I finalen finner vi allerede Alexx Alexxander og Knut Yrvin som gikk videre fra semifinalen 23. april, Arnfinn Baar og Ludvik Haug som gikk videre fra semifinalen 30. april. og Floorknights og Kristian Rønning fra semifinalen 7. mai.

Se Trude på audition her:

Se masse gratis videoklipp i Norske Talenters videosenter

Følg «Norske Talenter» på Facebook her!

Les alt om «Norske Talenter» her!