sund
sund

Per Sundnes gir «Senkveld» skylda for Didrik-avlysning

TV 2-sjef: – Dette er tull og det vet Per godt.

Didrik Solli-Tangen skulle i forrige uke gjeste «Senkveld, men valgte å trekke seg da han ble gjort kjent med at også Alexander Rybak var invitert.

Torsdag er Per Sundnes gjest i talkshowet «Showman» på TV 2 Zebra, der han snakker om opptrinnet som har fått stor medieoppmerksomhet.

Skylder på «Senkveld»

– Er de venner eller er de fiender, spør programleder Håvard Lilleheie i «Showman», om forholdet mellom Alexander Rybak og Didrik Solli-Tangen.

– Sist jeg hørte at de hadde møttes, var dagen etter det famøse oppslaget, og da delte de en stor pizza og brus, sier MGP-general Per Sundnes i talkshowet.

MGP-veteranen legger skylda for avlysningen på «Senkveld»-redaksjonen.

– Jeg tror ikke de visste helt om hverandre. Dette må du nesten spørre «Senkveld»-redaksjonen om, men jeg forsto at det som er hele saken er at Didrik nå holder på med eksamen i sang. Han har en times konsert denne uka, og han hadde masse øvingstid. Og så tror jeg det var snakk om at de skulle gjøre en duett eller sang som ikke var snakk om å øve inn. Det var ikke det som var planen. Planen var noe annet, fastholder Sundnes i «Showman».

– Dette er tull

Dette avvises av prosjektleder for «Senkveld», Bård Eriksen.

– Dette er tull, og det vet Per veldig godt. Per Sundnes var orientert om hele prosessen. Vi ønsket ikke noen ny opptreden. Katie Melua var booket inn for å gjøre en opptreden i dette programmet to måneder i forveien. Poenget med å ha Didrik og Alexander som gjester var å ha et hyggelig intervju, sier Eriksen.

– Didrik var invitert som vår hovedgjest, poengterer Eriksen, - men da han hørte at Alexander Rybak også skulle komme, trakk han seg. For vår del er vi ferdig med denne saken, sier prosjektlederen.

Se Showman på TV 2 Zebra torsdag klokka 22.30

Se gratis videoer fra «God kveld Norge»TV 2 Play

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»