Fiar 600, omslag
Fiar 600, omslag

Nå kan DU bli konge på 17. mai

Og det til kun 40.000 - les her!

Å ha en finbil, behøver slett ikke være synonymt med å svi av flere årslønner på en super eksklusiv bil hvor skinnet i setene kommer fra utryddnings-truede dyrearter og det har gått med en liten regnskog bare for å lage dashbordet.

Nei, du kan faktisk ha vel så mye hygge og få mye mer oppmerksomhet ved å ha en gammel "hverdagstraver" i god stand. En som folk husker og har nostalgiske, gode følelser for. Du vil med en av bilene under garantert få mang en hyggelig bil-prat og smil og vink som du aldri ville fått i en millionbil. Og det beste av alt: Ingen koster over 40 000 kroner.

Rødt, Hvitt og blått!

Og i dagens bruktbilrunde har vi så klart funnet biler i rødt, hvitt og blått!1968 Ford Cortina "GT". Kr. 39 000

Cortina-GT
Cortina-GT

For å se hele annonsen klikk her:

Ford Cortina er en klassiker, men Mk II som denne modellen het har kommet litt i skyggen av Mk I, den med "bløtkake-lyktene" bar, du vet... Litt urettferdig, spør du meg, jeg har faktisk enda mere sansen for denne! Akkurat denne har blitt bygget om til en kloning mellom den sporty versjonen GT og den litt mere eksklusive "E"-utgaven. Og som todørs og i knallrød synes jeg dette er svært så vellykket, selv om enkelte original pietister sikkert rynker litt på nesen.

Bilen finnes på Biri mellom Lillehammer og Gjøvik og skifter eier for 39 000,- om du ikke pruter da...

Capri er en annen Ford-klassiker, les mer om den her:1968, Fiat 600. Kr. 35 000

Fiat-600
Fiat-600

For å se hele annonsen klikk her:

Fiat 600 - en liten smak av Italia, og som Italienere flest er den et sjarmtroll uten like! Litt større både fysisk og motormessig enn bilikonet og "lillebror" Fiat 500. Åpner du motorlokket her finner du fire sylindere og 32 elleville hestekrefter, montert bak så klart! Ikke noen Ferrari akkurat, men det du taper i fart vinner du igjen på sjarm og følelser.

Undertegnede har vokst opp i baksetet på nettopp en slik bil - dog rød. En søt liten sak som garanterer deg mye oppmerksomhet, og kanskje ikke fullt så mye komfort. Og som du ser av bildene - denne har vært pyntet til fest før! Garantert en slager i 17. Mai-toget for 35 000,-!

Les vår test av nye 500 her:1967, Volvo Duett. Kr 30 000

Duett
Duett

For å se hele annonsen, klikk her:

Volvo Duett er utvilsomt en Volvo-klasikker som også fortjener å være med i 17. Maitoget! Dette er en sliter av en bil og kanskje på en måte den første flerbruksbilen som fantes - før selve begrepet var oppfunnet. Stor og praktisk nok for harde tak i hverdagen og på jobb, og samtidig en staslig nok til å frakte familien i helgene.

Bortimot uslitelige B16 og B18 motor under panseret og separat ramme gjorde at bilen raskt fikk rykte på seg som robust. Noen mener til og med at dette er verdens beste bil (Ja, - de var Svenske...) Uansett: Helt klart en bil som fortjener litt oppmerksomhet!

Les mer om Volvos beste stasjonsvogner her: