PARODIERER: Kristian Valen lager mer TV
PARODIERER: Kristian Valen lager mer TV

– Det er ingenting som er som svette damer i 50-årene

Kristian Valen: – Synes det er litt frekt.

– Litt senere i kveld skal jeg opp å underholde for 5000 damer på Sognsvann, som har jogga og svetta litt i dag, og de ligger i 50-årene, det er ingenting som er som svette damer i 50-årene. Det synes jeg er litt frekt, sier Kristian Valen .

– Du liker det?

– Jaja, det liker vi, smiler Valen.

Han er tilbake fra et lengre opphold i USA, men er glad for å være tilbake i Norge.

– For meg har det vært en veldig god tur. Jeg har hatt masse besøk av mange dårlige kompiser, og har fått ligget litt i solen og ladet batteriene.

Vil parodiere Erik Huseklepp

– Nå har jeg fått ligget litt i sola og øvd meg på nye parodier og imitasjoner, sier Kristian Valen som gjorde stor suksess med Valens Frokost-TV på TVNorge.

Se morsomt videointervju med Kristian Valen over saken!

– Jeg må like de som jeg skal parodiere, og i natt da jeg kom hjem og hadde mistet bagasjen min og lå og var litt småsint og tok meg en kopp kaffe og da fant jeg faktisk ut at han Huseklepp er neste mann ut så det gleder jeg meg til, sier Kristian Valen til God kveld Norge.

Kompisene lei av "Nils Gunnar"

– I begynnelsen så fikk jeg mest tilbakemeldinger på «Nils Gunnar». Men så blir man jo lei av å gå rundt å høre «Hei....hei» hele tiden sier Valen, som har fått svært mange tilbakemeldinger etter at han parodierte TV 2s programleder Nils Gunnar Lie.

– Kompisene mine ble nok mest lei av det, ler Valen.

Se gratis videoer fra «God kveld Norge»TV 2 Play

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»