BLID: Per Sundnes gleder seg til MGP
BLID: Per Sundnes gleder seg til MGP

Sundnes: – Det er super-rolig i Didrik-leiren

Per Sundnes har begynt oppvarmingen til årets største tv-show- og tror på seier til Norge.

– Det blir spennende å se hva som skjer med Didrik. Jeg tror han kan ta seieren hjem, sier Sundnes som torsdag er gjest i talkshowet Showman.

– Hvis ikke jeg skal gå foran og lede troppene til seier så hvem f... skal gjøre det, sier GP-generalen.

Rolig i Didrik-leiren tross mediebråk

Etter at Didrik Solli Tangen i forrige uke velgte å trekke seg som gjest i Senkveld på TV 2, fikk norges håp i Eurovision-konkurransen massive medieoppslag.

Hva tenker du om den siste tids medieoppslag rundt Didrik?

– Det jeg tenker er at du må spørre Senkveld-redaksjonen om hvordan de jobber, sier Sundnes med et smil og forsikrer om at Didrik Solli Tangen har det bra.

– I Didrik-leiren er det super-rolig. Didrik har prioritert skolen og det har vært hans fokus de siste ukene for vi kan ikke si at vi kommer til å betale et nytt skoleår for han hvis han velger å hoppe av, sier Per Sundnes .

Full rulle

Om kun få uker er Per Sundnes og NRK klare for det som kanskje blir norges mest sette tv-sending noensinne. 29. mai går den storslåtte Eurovision-finalen direkte fra Fornebu Arena.

– For oss så er det allerede full rulle. Vi ser lyst på det. Nå begynner folk å komme allerede denne helgen og jeg har bestillinger helt inn i evigheten på folk som vil være med på ulike fester, forteller Per Sundnes til God kveld Norge.

Per Sundnes er i kveld gjest i talkshowet Showman på TV 2 Zebra.

Se Showman på TV 2 Zebra torsdag klokka 22.30

Se gratis videoer fra «God kveld Norge»TV 2 Play

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»