IKKE PÅ TV: Geir Hamnes håper Frøken Norge konkurransen kommer på TV neste år. Her med tidligere Frøken Norge Lene Egeli
IKKE PÅ TV: Geir Hamnes håper Frøken Norge konkurransen kommer på TV neste år. Her med tidligere Frøken Norge Lene Egeli

Ikke slutt for Frøken Norge

...men missegeneral Geir Hamnes sliter med å få konkurransen på TV

Den populære Frøken Norge-konkurransen blir i år avsluttet i juni, men i år har tv-selskapene takket nei til å vise konkurransen.

Må bli interessant igjen

- Frøken Norge kommer nok til å overleve både meg og sønnen min, dette er jo et konsept som har fungert siden tidlig 50-tallet og nå er det jo 25 år siden jeg startet med det. Men vi prøver å tilpasse konseptet slik at det skal bli interessant å se det igjen, sier Geir Hamnes.

Avhengig av TV

- Missekonkurranse uten TV blir jo som å sette seg i en bil uten ratt. Vi må tenke over hvilke nye TV-vaner folk har fått og vi må tenke interaktivitet og web og prøve å lage noe som de som er i målgruppen virkelig vil se på, sier Hamnes til God kveld Norge.

Gir seg med Missekonkurranse

Neste år slutter Hamnes i jobben som sjef for Frøken Norge og overlater stillingen til sønnen Daniel.

- Det er jo blitt slik at jeg nå blir omtalt som kjendismanager like ofte som missegeneral og det er jo på det området jeg kommer til å bruke tiden min framover, sier Hamnes som til neste år overlater Frøken Norge til sønnen Daniel som på sin side er mest kjent for deltakelsen i realityserien Paradise Hotel på TV 3.

Positivt med Paradise-deltakelse

- Det at han var med i Paradise Hotel tror jeg i ettertid bare var positivt. Han kom ut av huset ganske tidlig og har i ettertid klart å vise at han kan mer enn å bare være en party-gutt, sier Geir Hamnes.

Se gratis videoer fra «God kveld Norge»TV 2 Play

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»