Tid_for_hjem
Tid_for_hjem

Kjersti tar med seg teamet utendørs

I denne ukens «Tid for hjem» lager Kjersti drømmeplass under tak.

– Det er en ting som går igjen i søknadsbunken når det gjelder uteprosjekter, og det er ønsket om et overbygget område slik at man kan bruke plassen også når været ikke er det aller beste, sier programleder Kjersti Bergesen.

Hun er designer for denne ukens prosjekt.

– Denne gangen har jeg sett på mulighetene ved å bygge med leca

Rekkehushagen blir forvandlet fra en ugressfylt plass med gamle betongheller til en moderne eksotisk oase med stramme linjer, spennende planter og integrert belysning.

– En ting er plass for lek og avslapping i solen, en annen ting er stemningsfulle kvelder der spillet mellom mørket og hagens belysning lager et helt annerledes rom. Dette har vært utgangspunktet for utformingen av hagen sier Kjersti.

I denne episoden får du tips om blant annet grunnarbeid og muring med leca, bearbeiding av jord og legging av ferdigplen, spennende beplanting og belysning.

Hagebakgrunn Kjersti Bergesen:

Laget serien «Tid for hage» i 2000. Har vært opptatt av feltet i lang tid, belest og bereist i hageverdenen og «praktiserer» hjemme hos seg selv.

Hun er en av dem som har lys i drivhuset fra februar av, som dyrker egne tomater, har kjøkkenhagen full av urter, grønnsaker og bær og lager egen hagevin.

Se «Tid for hjem» torsdag klokken 20.00.

Se også:

TV 2 Hjelper deg» på TV 2 torsdag kl. 2030

«Criminal Minds» på TV 2 Zebra torsdag kl. 22.30