V70 XC åpn
V70 XC åpn

På jakt etter familiebil?

Se hva du får for 150 000 kroner.

Får man en god stasjonsvogn til familien for 150 000 kroner? Vi mener definitivt JA!

Du kan faktisk få en kjempekurant bil som bare er tre år gammel, god med noen kilometer på telleverket, du kan få en ti år gammel firehjulstrekker - med enda flre kilometer på telleverket, og du kan få bilen den Tyske premium-bilen med dieselmotor som "alle" drømte om for noen år siden.2007, Ford Focus 1,8 TDCi. Kr. 134 000

Focus
Focus

For å se hele annonsen, klikk her:

Jo da, Du kan faktisk få en såpass ny og kul stasjonsvogn for under 150 000 kroner, men det er jo ikke til å komme i fra at den har gått et stykke da – hele 160 000 km har denne rullet på snaut tre år.

Men kan du leve med den kilometerstanden så er dette helt klart en tøff bil. 18 tommers hjul og andre fangertrekk og doble eksos rør sørger for at den skiller seg litt ut som mer sporty enn mange av sine arts frender.

1,8-literen under panseret brenner diesel og yter 116 hk. Helt greit i en såpass liten bil. Ford har de siste årene jobbet mye med kjøreegenskapene og det gjør Focus til et av de mest kjøreglade alternativene i denne klassen. Dette er denne rundens både nyeste og billigste bil – ingen dum kombinasjon det?

Dette sier vår bruktbil-guide om Focus:2000, Volvo V70 XC, Kr. 149 400

Volvo-xc70
Volvo-xc70

For å se hele annonsen klikk her:

2,4-liters turbomotor på 193 hk, firehjulstrekk, automatgir, stasjonsvogn og masse utstyr gjør denne Volvoen til en kul familiebil. Dette er første generasjon XC70 og den er 10 år gammel. Selv om Volvo V70 er en veldig vanlig bil, blir akkurat denne ur-XC-en på mange måter rundens outsider.

Prisen sniker seg akkurat under vår maks grense på 150 000 kroner. En kul og litt annerledes Volvo som ikke ”alle” har maken til.

Firehjulstrekk systemet her består av en ganske enkel viskosekobling som automatisk kobler inn bakhjulene ved behov. Og er ikke så bra som systemet med haldex-kobling som kom senere. Men et sted måtte man jo begynne...

Vår test av ny XC70 finner du her:2004, Audi A6 1,9 TDI. Kr 140 000

Audi-a6
Audi-a6

For å se hele annonsen klikk her:

Stor stasjonsvogn med dieselmotor er noe mange drømmer om. Denne Audi A6-en et godt eksempel på en slik bil. Lakkert i sort så ser den ganske så elegant og sober ut også, uten at den klarer å løpe helt i fra alderen.

De første årgangene av denne A6-en som kalles for B5 hadde en kvalitetsproblemer i starten, men de ble heldigvis bedre underveis. Dette er en av de siste bilene, så her bør alt være på stell.

Dieselmotoren på 130 hk er både sterk og drivstoffgjerrig så dette er slett ingen dum kombinasjon og i tillegg er den helt greit utstyrt også. Selgeren forlanger 140 000 kroner for denne.

Les vår bruktbiltest av Audi A6 her: