Thomas og Harald
Thomas og Harald

Her er Senkveld-Haralds private vinnerfilm

Filmet seieren på «Gullruten» med mobilkamera. Se den her!

Thomas Numme og Harald Rønneberg vant pris for beste underholdningsprogram sammen med resten av gjengen i «Senkveld» på «Gullruten» i Bergen lørdag.

Begge programlederne var tydelig rørt etter å ha mottatt prisen, og de hadde også spandert tur på hele redaksjonen fra egen lomme.

Da prisen skulle deles ut filmet Harald med sin egen mobiltelefon. Og hvordan det så ut fra «Senkveld» ble lest opp som en av de nominerte til de ble utropt som vinnere kan du se i videoen øverst i saken.

Se Haralds egen video øverst i saken!

Ville jubelscener

I videoen kan du se hvordan Thomas og Harald er tilsynelatende rolige før de utropes. Men i det «Senkveld» leses opp skjer det et bombenedslag, i følge Harald selv.

– Det ser ut som det er jordskjelv. Sånn ser det ut når du prøver å filme når du vinner «Gullruten», sier Harald.

– Denne prisen betyr masse for oss. Og den inspirerer oss til å bli enda bedre, sier Thomas Numme.

– Det lages mye god norsk underholdning om dagen, så det blir tøffere og tøffere konkurranse om dagen på kvalitet, det er veldig gøy å få den, sier Harald.

Tilbringer mye tid sammen

Thomas Numme og Harald Rønneberg har vært programledere i «Senkveld» siden showet kom på TV 2 for sju år siden. Dermed har gutta vært mye sammen.

– Jeg tilbringer med tid med Harald enn jeg gjør med kona mi, sier Thomas.

Men å kåre det beste øyeblikket i kameratskapet klarer de ikke.

– Det er ekstremt vanskelig å ta ut et spesielt øyeblikk som det beste. Det har vært så mange bra øyeblikk som vi har delt. Vi har det så gøy sammen. Det var noen «Idol»-turnè-øyeblikk som vi aldri får tilbake og noen «Senkveld»-øyeblikk som har vært flotte.

– Det er sykt å sitte i TV-studio og snakke med Desmond Tutu på en helt vanlig torsdag. Det er mange surrealistiske øyeblikk, og det er gøy å ha et program som har fått lov å vokse med tiden. Vi har blitt flinkere, gjengen har blitt flinkere og seerne har forstått oss. Det har vært en fantastisk reise, hvis jeg kan bruke et så pompøst uttrykk, sier Harald.

Beroliger «Senkveld»-fansen

Og begge programlederne lover å holde på med «Senkveld» lenge.

– Vi kan holde på en stund til, håper jeg, sier Thomas.

– Så lenge folk gidder å se på, sier Harald.

– Det står ikke på dere?

– Nei, jeg tror vi har fått litt bensin med denne her, sier Harald, og titter ned på Gullruten-prisen han holder i hendene.

Se «God kveld Norge» på TV 2 lørdager klokken 21.40

Se gratis videoer fra «God kveld Norge» på TV 2 Play

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)