Patrick Walker (Foto: Lien, Kyrre/Scanpix)
Patrick Walker (Foto: Lien, Kyrre/Scanpix)

«Det är ingen j***a kuk i dom»

Sandefjord-trener Patrick Walker mener spillerne mangler baller foran mål etter 0-1-tap mot Hønefoss.

Hønefoss - Sandefjord 1-0: Forsvarer Frode Lafton (34) stanget inn kampens eneste scoring med hodet etter corner bare sju minutter ut i kampen.

Vestfoldlaget var svært nær utligning halvannet minutt på overtid, men Panajotis Dimitriadis (23) headet ballen rett i nevene til keeper Thomas Solvoll. Etter kampen var det de forspilte sjansene som ergret Sandefjord-trener Patrick Walker.

Les også: Lafton-hodestøt senket Sandefjord

- Veldig trist at det ble et tap i dag. Jeg synes vi hadde store deler av kampen og skapte mange fine sjanser. Vi hadde veldig softe, myke avslutninger. Det er ingen - unnskyld uttrykket - jævla kuk i dem, sa Walker til TV 2 Sporten etter kampen. Ellers synes jeg vi gjør en god bortekamp. Men det hjelper veldig lite.

Se intervju med Walker i videovinduet over

Se referat fra kampen i TV 2 Play

- Må stå sammen og snu dette
Tapet var Sandefjords sjuende i rekken. Nå håper Sandefjord-kaptein Espen Nystuen at tingene snart skal snu.

- Det er tungt. Det er nå vi må vise hva vi er laget av. Vi må stå sammen og klare å snu dette, sa han etter kampen. - Vi har måttet bygge nytt lag og vi har hatt mye skader. Men jeg vil tro vi vil plukke poeng utover høsten. Jeg håper bare ikke det er for seint, sier Nystuen.

Se intervju med Nystuen i TV 2 Play

- Skiller menn fra gutter
Også Sandefjord-keeper Espen Bugge Pettersen mener laget må stå sammen for å snu det.

- Det skiller klinten fra hveten. Vi må stå frem som enkeltpersoner og gruppe. De som har vært gjennom stormen før får gå foran å ta ansvar. Det er en mental prøvelse og skiller menn fra gutter, sier han.

Se intervju med Sandefjord-keeperen i TV 2 Play