Leif Birger Mækinen farmen
Leif Birger Mækinen farmen

- Jeg er ingen kjendis blant kjendisene

Leif Birger Mækinen er klar for kombinert Farmen finalefest og Gullruten-show. Men han føler seg ikke som noen kjendis når han skal mingle med hele TV-bransjen.

Den som ikke har hørt om Leif Birger Mækinen og hans opphold på Farmen, har nok ikke vært i landet de siste par månedene, eller har ikke åpnet en avis på flere uker. Men selv om Leif Birger har prydet TV 2-skjermen hele tre ganger i uka en tid nå, så føler han seg ikke som noen kjendis.

- Jeg er ingen kjendis blant kjendisene, og jeg ser meg ikke som noen kjendis, svarer han når vi lurer på hvordan det blir å mingle med resten av Kjendis-Norge på kveldens Gullruten-show.

Leif Birger og resten av deltakerne på Farmen har tatt turen til Bergen for å se finalen sammen og for å feire med en skikkelig fest, finalen på det populære realityshowet.

Redd han dummer seg ut

Leif Birger har ikke for vane å ferdes på kjendisfester med høy «glitter og glamour»-faktor, og i forkant av kveldens store begivenhet er han litt redd han kommer til å dumme seg ut.

- Jeg kommer nok til å dumme meg ut og hilse på folk som ikke vet hvem jeg er, sier han til tv2underholdning.no.

Men direkte planer om å hilse på fok han ikke kjenner, har han ikke.

- Nei, jeg har ingen planer om å hilse på noen spesielle. Kjendisene er jo vanlige folk de også, sier han.

Ut og kjøpe skjorte

I forkant av Gullruten er det ofte kvinnene som har det store problemet med hva de skal ha på seg, men Farmen-finalisten kan røpe at også han har støtt på et lite problem.

- Jeg har ikke helt klart for meg hva jeg skal ha på meg i kveld. Jeg har ny dress, men kjæresten min Aud er ikke helt fornøyd med skjorta, så jeg skal nok kjøpe ny skjorte i dag, sier han med et stort smil.

Gleder seg

Selv om det å gå på Gullruten kan være spesielt nok i seg selv, så er det noe annet Leif Birger gleder seg til etter at finalen er et faktum i kveld.

- Det skal bli godt å kunne fortelle om alt som skjedde på gården når folk endelig vet hvordan det har gått, sier han fortsatt hemmelighetsfull.

Hvordan det går for Leif Birger og de to andre som fortsatt henger med i konkurransen, Linn Hege Andersen og Lillian Lund Jonassen, ser du på TV 2 lørdag 8. mai kl 20.00.