Pilgaard
Pilgaard

Petter Pilgaard om TV-året: – Jentesexen er mitt beste TV-minne

Petter Pilgaard er ikke i tvil om hva som var hans beste TV-minne i fjor.

Mange kjendiser har allerede ankommet Bergen og er klare for fest dagen før det store «Gullruten»-showet går av stabelen. Showet sendes på TV 2, og er bransjens egen kåring av blant annet de beste TV-øyeblikkene og de beste programledere i Norge.

Petter Pilgaard , fjorårets vinner av «Paradise Hotel», møtte «God kveld Norge» i festhumør på åpningen av Zachariasbryggen i Bergen, hvor artister som Lene Nystrøm , Katrine Sørland og A1 sto på scenen.

Holdt på å nappe bort lakenet

Pilgaard er ikke i tvil om hva som bør vinne prisen for årets TV-øyeblikk.

– Jentesexen mellom Therese og Noor var forsåvidt ganske greit. Jeg likte best når Willian og jeg sto å spionerte som toåringer i en godtebutikk uten penger. Det var glede, ler Pilgaard.

Han innrømmer at episoden er noe av det han husker best fra «Paradise Hotel».

– Jeg var på vei til å nappe av lakenet, men jeg tenkte om jeg ville se det synet under lakenet. Det ble med å bare stå å kikke, det gjorde det, slår han fast.

Jentene angrer ikke

«God kveld Norge» intervjuet deltakerne Noor Kamil og Therese Aanonli etter at de var intime på TV i fjor. Det var første gang at to kvinner hadde sex i en norsk realityserie. Og jentene angret ingenting.

– Vi hadde det veldig koselig, og vi merket jo at guttene synes dette var helt fantastisk. Så det gjorde det jo ekstra spennende og morsomt, sa Therese til «God kveld Norge» den gang og fikk støtte av sengepartneren.

– Hvis man fokuserer på TV-kameraene, går det fort utover moroa, sier Noor.

Se «God kveld Norge» på TV 2 lørdager klokken 21.40

Se gratis videoer fra «God kveld Norge» på TV 2 Play

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)