3 farmen finalister lillian linn hege leif birger
3 farmen finalister lillian linn hege leif birger

Hvem vinner Farmen 2010?

I kveld skal alt avgjøres. Hvem tror du stikker av med seieren? Stem her!

I lørdagens «Farmen»-episode blir det avgjort om det er Linn Hege Andersen (21), Lillian Lund Jonassen (52) eller Leif Birger Mækinen (53) som stikker av med både hytte og bil til en verdi av over 1 million kroner.

Forskjellig taktikk

De tre gjenværende deltakerne på Tranøya har hatt forskjellig taktikk for å komme så langt som de har gjort.

Mens Leif Birger startet oppholdet sitt på «Farmen» med en konfliktfylt førsteuke som storbonde, fortsatte han resten av oppholdet med å vise seg som en arbeidskar for de andre deltakerne, mens han snakket taktikk med stedatteren Silje Trosten Johnsen. Han har vært med på sabotasje av ukesoppdrag, og hatt sine opp- og nedturer på gården.

I den andre enden av skalaen står Linn Hege som har surfet seg gjennom «Farmen»-oppholdet ved å holde seg litt i bakgrunnen. Hun har styrt klar av de aller fleste konflikter, og hun har heller ikke konkurrert i noen vanlige tvekamper før finaleuken startet. Blir det den stille sørlandsjenta som stikker av med premien til slutt?

Den siste kandidaten til å vinne hytte og bil er Lillian som har foret deltakerne med mat i ti hele uker. Mens de andre deltakerne har hatt fokus på ukesoppdragene hver uke, har Lillian gjort sitt til at de få matressursene på gården har blitt forvandlet til spisbare retter. Som en av de to eldste deltakerne har hun vært matmor, og også hun har styrt unna de største konfliktene på gården.

Om det blir arbeidsjernet, den stille rolige jenta eller matmor som vinner «Farmen» gjenstår å se. Svaret får du i kveldens finale.

Les også:Farmen-Silje panisk og stresset etter tapet

Hvem tror du vinner «Farmen» 2010? Stem på den du tror stikker av med seieren i skjemaet under her!

3203231