RADMAGER: Tori Spelling. Her ser vi henne sammen med sønnen Liam. (Foto: Stella)
RADMAGER: Tori Spelling. Her ser vi henne sammen med sønnen Liam. (Foto: Stella)

– Frykter at Tori vil dø

«90210»-stjernen skal nå veie kun 42 kilo.

Tori Spelling har alltid vært kjent for sin slanke og nette figur. Nå ser det imidlertid ut til at kroppshysteriet har gått for langt.

Siden august har den 168 centimeter høye «Beverly Hills 90210»-stjernen rast ned seks kilo - og skal nå veie bare 42 kilo.

– Aldri sett henne så tynn

Den dramatiske vektnedgangen har fått 36-åringens venner til å reagere kraftig.

– Vi har aldri sett henne så tynn. Tori ser ut som hun skal kollapse når som helst. Vi frykter at hun kommer til å dø om hun ikke tar til fornuften snart, sier en venn til magasinet Closer.

Krangler med ektemannen

Det har vært en svært travel tid for Tori og hennes familie den siste tiden. Ryktene skal ha det til at Tori krangler så busta fyker med ektemannen Dean McDermott under innspillingen av realityshowet «Tori & Dean: Weddings».

Paret møtte hverandre under innspillingen av TV-filmen «Mind Over Murder» i august 2005, og giftet seg kort tid etterpå.

– Ett måltid om dagen

Hverdagen kom imidlertid raskt for skuespillerparet. I løpet av et par år fikk de barna Liam (3) og Stella (2). Rollen som småbarnsmor skal ha vært vanskelig å tilpasse seg for Tori. Dette skal ifølge vennene hennes fått kiloene til å rase av.

– Hun spiser bare ett lite måltid om dagen, og vil ikke høre på råd. Tori nekter å innse at hun har blitt altfor tynn, forteller en venn bekymret.

Se «God kveld Norge» lørdag klokken 21.40
Se gratis videoer fra «God kveld Norge» på TV 2 Play

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»