LYKKELIG GIFT: Siri Kalvig har funnet tilbake til ektemannen Kjell Erik Østdahl.
LYKKELIG GIFT: Siri Kalvig har funnet tilbake til ektemannen Kjell Erik Østdahl.

Reddet ekteskapet

Siri Kalvig har funnet tilbake til ektemannen Kjell-Erik Østdahl.

Den sukessrike vær-gründeren bekreftet i vinter at paret var inne i en seperasjonsprosess, men understreket at de to var gode venner. Nå er de to igjen et lykkelig par, skriver VG.

Offentliggjøringen av de ekteskapelige problemene skal ha opprørt Siri Kalvig sterkt, skriver avisen. Se og Hør trykket saken «Singel, sexy og søkkrik», noe Kalvig skal ha karakterisert som en usmakelig kontaktannonse. Hun hadde heller ikke gitt noe intervju til ukebladet i anledning saken.

«(Eg) gir i alle fall ikkje intervjuer te Se og Hør! Ubehagelig at det kom ein gigantisk kontaktannonse på trykk i dag - totalt uten min viten og vilje», skrev Kalvig på sin facebook-profil.

Støtte

Etter dette fikk Kalvig en mengde støtteerklæringer fra journalistvenner og andre. «Vil bare sei tusen takk for alle meldingane!!!!», skrev hun da, i følge VG.

Nå bekrefter Kalvig at hun er lykkelig gift med ektemannen.

- Jeg kan bekrefte at vi har funnet tilbake til hverandre. Vi har aldri vært skilt. Og det føles godt. Jeg har følt det ubehagelig å oppleve at en skilsmisse blir forskuttert. Derfor er det helt ok å gjøre det oppslaget til skamme, sier Siri Kalvig til VG.

Se gratis videoer fra «God kveld Norge»TV 2 Play
Se «God kveld Norge» lørdag klokken 21.40

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)