Jon Knudsen (Foto: Solum, Stian Lysberg/SCANPIX)
Jon Knudsen (Foto: Solum, Stian Lysberg/SCANPIX)
Jon Knudsen (Foto: Solum, Stian Lysberg/Scanpix)
Jon Knudsen (Foto: Solum, Stian Lysberg/Scanpix)

Stabæk-Knudsen: - Føler at du jobber i sirup

Jon Knudsen og Jan Jönsson om Stabæk-motgangen.

Rosenborg - Stabæk 2-0

Vi fulgte kampen minutt for minutt i vårt livesenter.

Lerkendal/Bergen (TV 2 Sporten): Etter tre medaljesesonger på rad har denne sesongen startet særdeles trått for Stabæk. Jan Jönssons menn ligger nede på 11. plass, og fasiten etter ti kamper er to seiere, fire uavgjort og fire tap.

Jon Knudsen innrømmer at situasjonen ikke er lystig.

- Den er tøff. Vi har vært der i 2004 også. Det er en tøff situasjon. Du føler at du jobber litt i sirup. Det er tungt, men jeg synes guttene jobbet hardt der ute i dag. Det er bare synd vi ikke hadde det siste, sier Stabæk-keeperen til TV 2 Sporten.

- Fått det svaret vi ønsker
Han har følgende å si om oppvaskmøtet med trener Jan Jönsson tidligere denne uken.

- Vi har fått det svaret vi ønsker, og så får vi se hva det blir til. Nå er vi som sagt i 2010, og Janne er med oss ut sesongen, sier Knudsen.

- Hvilket svar ga du, Jan Jönsson?

- Det har blitt så veldig feil det der. Vi hadde et hyggelig møte og det var ingen spillere som en millimeter presset meg på noe, men jeg har vært veldig tydelig til spillergruppen, og det vet dem. Vi har hatt veldig intime samtaler i garderoben om det, men vi har ikke pressekonferanse om det etterpå, og det er ikke meningen vi skal ha det, sier Jönsson.

Ikke snakkesalig Jönsson
Men hva møtet handlet om vil ikke Jönsson si.

- Stabæk-ledelsen har styringen, og selvfølgelig har jeg egne tanker. De har jeg formidlet til spillerne og Stabæk-ledelsen. Jeg har forsøkt å være så klar og tydelig som mulig internt, sier Jönsson.

- Vil du si hva du meddelte til oss, eller er det fortsatt noe som er internt i Stabæk?

- Ja, det er det. Jeg er under kontrakt, og det styrer tempoet. Der er vi tydelige med hverandre, sier Jönsson.

TV 2 Sportens fotballekspert Lars Bohinen spekulerer i at Jönsson kan bli løst fra kontrakten tidligere dersom Stabæk får dårlige resultater i flere

- Da vet jeg ikke hvor han har den informasjonen, eller om han gjetter. Det kan jeg ikke ha noen kommentar til, sier Jönsson.