Tottenham feirer Mesterliga plassen. (Foto: IAN KINGTON/Afp)
Tottenham feirer Mesterliga plassen. (Foto: IAN KINGTON/Afp)

Tottenham-supporterne til himmels

- I kveld er jeg redd for at det blir sent, sier lederen av Tottenhams norske supporterklubb.

Det var nesten umulig å få kontakt med lederen av Tottenhams norske supporterklubb på grunn av feiringen over Mesterliga-plassen.

- Stemningen er elektrisk her blant Tottenham-supporterne, sier lederen av Tottenhams Venner, Vidar Edell, til TV 2 Sporten.

Slipper nervøs venting
Han fulgte kampen mellom Manchester City og Tottenham på Bohemen i Oslo sammen med flere andre Spurs-supportere og også noen City-supportere.

- Det gikk mange tanker gjennom hodet underveis. Det føles utrolig godt å ha avgjort det allerede nå og slippe å vente til søndag, sier Edell.

- Ikke hverdagskost
Det er første gang Spurs har klart å sikre seg kvalifisering til Mesterligaen. Gjennom 90-tallet og 2000-tallet har det vært mange nedturer og skuffelser for klubben.

- Akkurat nå føles det litt uvirkelig. Jeg har fulgt Spurs siden tidlig på 70-tallet. På sett og vis har mye kulminert nå med Mesterligaen. Det er ikke akkurat hverdagskost for oss, sier Edell.

- Det har vært mye slit. Mange falske håp. Og endelig lyktes det. Det betyr utrolig mye for klubben.

Drømmer om tredjeplass
Seieren betyr samtidig at klubben kan knipe tredjeplassen foran erkefiende Arsenal som har to poeng å gå på før siste serierunde.

- Det blir litt drøyt, men vi lever i håpet. Å klare det ville virkelig vært «the icing on the cake», sier Edell som lover én ting:

- I kveld er jeg redd det blir sent!