Senkveld
Senkveld

Dette ser du i fredagens «Senkveld»

En verdensstjerne, en humorgjeng og den store finalen i «Camp Senkveld».

Norge elsker Katie Melua. Hun er den internasjonale artisten som har solgt flest plater her til lands de siste ti årene.

Med låt fra nytt album

Thomas og Harald synes det er stor stas at hun igjen velger å komme til «Senkveld» for å vise seg fram for sine trofaste norske fans.

I slutten av mai gir Katie Melua ut sitt fjerde studioalbum som hun har kalt «The House». I «Senkveld» på fredag får vi oppleve en litt mer rocka versjon av Melua når hun fremfører sin nye hit «The Flood».

Starter festen i studio

Humorshowet «Torsdag kveld fra Nydalen» kan vinne hele tre priser under Gullruteutdelingen på lørdag. Morten, Henriette, Else, Odd-Magnus og Henrik starter festen hos oss!

Hopper etter Wirkola

På fredag skal også finalen i «Camp Senkveld» avgjøres. Siste oppgave for deltagerne var, bokstavelig talt, å hoppe etter legenden Bjørn Wirkola.

Lagene ble utfordret i Lysgårdsbakkene på Lillehammer, og det var usikkert om alle deltagerne turte å slippe bommen og la det stå til i de olympiske anleggene.

Verken Team Thomas eller Team Harald vet hvilket lag som til sammen hoppet lengst og vant finalen. Det avsløres direkte i studio, med begge lagene på plass, og med Wirkola som dommer.

Se «Senkveld» fredag klokken 22.15.

Les også: Nå kommer «Camp Senkveld» til Stavern