tone gudrun farmen
tone gudrun farmen

Farmen-Tone Gudrun: - Jeg ble utnyttet av Silje

Den tidligere deltakeren snakker ut om intrigene på «Farmen». SE VIDEO!

Tone Gudrun Fjalestad (31) opplevde mange emosjonelle oppturer og nedturer under oppholdet på «Farmen».

Boredekksarbeideren opplevde alt fra å være forelsket til å bli ført bak lyset av sine konkurrenter.

Under «Farmens» festmiddag, dagen før den store finalen, ser hun tilbake på tiden med blandede følelser. Selv innrømmer Tone Gudrun at hun lett blir emosjonell når hun er trøtt og sliten.

- Jeg har en tendens – kall det en svakhet, å bli litt omsorgsfull og hønemor. Det jeg kanskje sliter mest med er at jeg klarer ikke å kutte relasjoner til folk som ikke er bra for meg. Når det gjelder folk som er ute etter å dra ting til sin egen fordel. De tingene så jeg akkurat da jeg var på vei hjem, sier hun til tv2.no

Se Tone Gudruns hjemkomst: - Det er en del ting jeg angrer på

(Artikkelen fortsetter nedenfor bildet)

Silje-og-Tone-gudrun-farmen
Silje-og-Tone-gudrun-farmen

- Ble forelsket

Under oppholdet på gården fikk Tone Gudrun et godt øye til Eirik Fønstelien (24). Men det som begynte som en forelskelse, endte brått i krangling og vonde følelser.

- Eirik snappet meg i et svakt øyeblikk, og da falt jeg for den omsorgen han viste. Vi gjorde mye sprell, var på tur i skogen, stjal litt sild, og det var egentlig veldig søtt da. Jeg tror nok jeg ble litt forelsket da, sier hun åpent.

Likevel ble ikke dette vedvarende for turtelduene.

- Når folk ble litt mer slitne viste han kanskje litt mer av sine negative sider – og jeg av mine. Da ble det kant mot kant, og krangling så det jomet og smalt i dørene. Dessverre ble det sagt ting, som hvertfall jeg ble såret for, tilføyer hun.

Vil du delta i neste sesong?Meld deg på «Farmen» 2011

(Artikkelen fortsetter nedenfor bildet)

Tone-gudrun-Eirik-farmen
Tone-gudrun-Eirik-farmen

- Det var smertefullt

Selv tror hun kanskje hun stolte litt for mye på de andre deltakerne i konkurransen. Spesielt angrer hun litt på relasjonen til Eirik.

- Jeg tror kanskje jeg stolte mer på Eirik enn det som var meningen. At ja, han skulle velge meg som storbonde, men i dag føler jeg at han kanskje ikke hadde valgt meg likevel.

Etter et turbulent vennskap valgte Eirik å gå over i allianse med Silje Trosten Johnsen (23), mener Tone Gudrun. Dette opplevde hun som svært ubehagelig.

- Når han fikk litt kritikk av meg, tror jeg han tok det litt ille opp, og da slet vi i bunnen, og jeg tok avstand og han tok avstand. Det varte ikke lenge før han bandt en ny relasjon til Silje, og det var smertefullt de første døgnene.

Se også: Tone Gudrun: - Jeg burde kjørt et sololøp

- Utnyttet av Silje

Tone Gudrun er ikke begeistret for måten Silje utnyttet bruddet mellom henne og Eirik.

- Jeg er nok litt fornermet for at Silje utnyttet dette kuttet mellom meg og Eirik til sin fordel, og dro ut litt «inside», som på en måte var mitt innerste. Jeg er ikke spesielt begeistret for det, og det har nok gjort at forholdet mellom meg og Silje har dalt.

Selv mener Tone Gudrun at hun fikk en bekreftelse på Eirik og Siljes samarbeid da hun røk ut av «Farmen», etter å ha tapt i tvekamp mot Silje.

- Jeg så meg om da jeg tapte, og da var det en som smilte til Silje, akkurat som det smilet jeg fikk av Eirik da jeg vant tidligere. Da hadde han tydeligvis byttet side, tilføyer hun.

Se også: «Farmen»-Eiriks gjensyn med ekskjæresten

(Artikkelen fortsetter nedenfor bildet)

Silje-eirik-tone-farmen
Silje-eirik-tone-farmen

- Snakker ikke med Eirik

Til tross for at Tone Gudrun og Eirik ikke har sett hverandre siden de skilte lag på øya, har de ikke pratet sammen under festmiddagen. Likevel tar hun det hele med stor ro.

- Jeg for min del føler at jeg har et avbalansert forhold til han nå. Vi snakker ikke sammen enda, men vi bare ser voksent på at det som skjedde på «Farmen», det var på «Farmen», sier hun.

Se video øverst i saken!

Les mer om Farmen 2010