Frode Johnsen (Foto: TOSHIFUMI KITAMURA/AFP)
Frode Johnsen (Foto: TOSHIFUMI KITAMURA/AFP)

Johnsen scoret da S-Pulse vendte

Frode Johnsen er på vei mot målformen. I helgen ble han matchvinner og mot Kyoto onsdag kom nok en scoring.

Johnsen satte inn 2-2-målet da Shimizu S-Pulse snudde 0-2 til 4-2 borte mot Kyoto. Vertene ledet 2-0 til pause, men sto ikke distansen.

Jungo Fujimoto scoret to ganger for vinnerlaget, mens Eddy Bosnar satte inn det fjerde.

Avgjorde på overtid
Frode Johnsen sikret tre poeng for Shimizu S-Pulse da han tre minutter på overtid satte inn 2-1-målet mot Urawa Red Diamonds i helgen. Shimizu S-Pulse leder den japanske eliteserien i fotball. Etter ti kamper står laget uten tap (7-3-0).

Johnsen har tidligere uttalt at klubbspill i Japan og spill på landslaget er en vanskelig kombinasjon, men veteranen melder seg til tjeneste dersom Egil «Drillo» Olsen ringer.

- Jeg har vel egentlig ikke tenkt så mye på landslaget når jeg har vært her borte, men jeg ville selvfølgelig spilt hvis jeg fikk muligheten, sier Frode Johnsen til ABC Nyheter.

- Liker signalet
Landslagsledelsen liker at Johnsen melder seg disponibel igjen.

- Det er klart vi liker signalet til Frode. Vi ønsker å ha alle de beste spillerne tilgjengelige og det er selvfølgelig positivt at Frode selv sier han vil bidra om det skulle bli aktuelt. Man vet aldri hva som skjer på for eksempel på skadefronten og da er det godt å vite at man har en riktig innstilt Frode Johnsen i Japan. Han har spesielle kvaliteter som alltid er interessante for landslaget, sier Drillo-assistent Ola By Rise til ABC Nyheter.

(©NTB)