Eirik  fønstelien farmen 2010 har noe å beklage
Eirik fønstelien farmen 2010 har noe å beklage

Farmen-Eirik: - Jeg har noe å beklage

Eirik Fønstelien hadde flere han ville prate med når Farmen-deltakerne møttes igjen. Se hvem her.

Eirik Fønstelien prøvde å være en avslappet og kald på «Farmen», men endte opp med å gjøre ting han ikke ville gjort i en normal situasjon. Derfor hadde han noen han ville snakke litt ekstra med i etterkant av programmet.

- Jeg stjal jo separatordelen, så jeg har jo noe å beklage når jeg kommer ut her nå. Men det går nok greit. Folk preller av seg det som har blitt sagt, og det som har blitt gjort, sier Eirik til tv2underholdning.no når vi møter han dagen før den store finalen.

Saboterte kameraten

På Tranøya var Eirik tilsynelatende en god kompis med Simon Fjeld Mengaaen, men da Simon var storbonde for siste gang måtte alle midler tas i bruk for at Simon ikke skulle få nok en finalekniv.

- Når jeg dro inn på «Farmen» så ville jeg ikke legge for mye følelser i det, så det at jeg tok den separatordelen, det var rett og slett at jeg hadde bestemt meg på forhånd at dette er et spill. Her har sikkert alle sveket alle, så da skal ikke jeg være den som ikke gjør det. Jeg følte jeg hadde alt å vinne på det, og jeg følte også at jeg gjorde de andre en tjeneste ved å sabotere Simon, slik at han ikke fikk en finalekniv til.

Les også:Taktikken raknet for Farmen-Ellen

Les også: Her avslører Farmen-Tore Simon og Karins ville natt

Simon ville gjort det samme

Den tidligere storbonden var heller ikke bitter når deltakerne møttes igjen før finalen. Han ville nok gjort det samme som Eirik gjorde om han hadde hatt muligheten.

- Det er klart at i uka føler du at det var utrolig dumt, men i ettertid når det har lagt seg, og jeg har tenkt over det, så tenker jeg at det var dritkult gjort. Hadde jeg vært i samme situasjon som Eirik, så hadde jeg gjort akkurat det samme selv, og jeg synes det var modig av han å risikere såpass mye for å prøve å stoppe meg, sier Simon.

Ville snakke med Tone Gudrun

Eirik hadde flere han ville ta seg en prat med på den store sammenkomsten, og en av dem var Tone Gudrun Fjelestad som han hadde et godt øye til i starten av serien, men hvor det skar seg totalt før Tone Gudrun forlot gården.

- Jeg føler at alt er greit bortsett fra at jeg ikke har fått snakket med Tone ennå. Men jeg håper vi kan ta det over en litt lenger samtale, sier Eirik.

SE EKSKLUSIV VIDEO ØVERST, HVOR EIRIK OG SIMON SNAKKER UT OM SABOTASJEN.

Vil du bli med i neste runde av «Farmen»? Meld deg på her!