madonna (Foto: Stella)
madonna (Foto: Stella)

Madonna tar en pause fra musikken

Madonna setter musikkarrieren på hold. Nå vil hun fokusere på familien og filmkarrieren.

Madonna setter karrieren på hold. Det melder Bang Showbiz.

Hovedfokus på familien

51 åringen som har de fire barna Lourdes (13), Rocco (9), Mercy (5) og David (4). Innrømmer nå at hovedfokuset hennes er å oppfostre familien, og å jobbe med hennes neste film «W.E.». Hun har dermed verken tid eller energi til å jobbe med et nytt album.

– Jeg har egentlig ikke vært så fokusert som jeg burde på musikkdelen av min karriere. Fordi filmen har tatt så mye av min tid, sier stjernen. Mellom det om mine fire barn har jeg ikke tid eller energi til noe annet, sier Madonna.

Har ikke platekontrakt

Artisten innrømmer også at hun har vært så opptatt med andre ting at hun ikke engang vet hvordan musikken hennes skal slippes, når hun først finner tid til å spille inn ny musikk.

– Det er rart at jeg ikke har noen platekontrakt med noen akkurat nå. Jeg aner ikke hvordan jeg skal få musikken min ut til folk, når jeg får laget en ny plate, sa stjernen til Interview magazine.

Spillefilmen «W.E.» der Madonna er både regissør og manusfortfatter, har premiere i 2011. Filmen er en romantisk komedie og har med skuespillere som Ewan McGregor.

Se «God kveld Norge» på TV 2 lørdager klokken 21.40

Se gratis videoer fra «God kveld Norge» på TV 2 Play

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)