Wenger og Allardyce, 2010 (Foto: ANDREW YATES/Afp)
Wenger og Allardyce, 2010 (Foto: ANDREW YATES/Afp)

Allardyce flirer av Wengers sutring

Arsene Wenger er lite fornøyd Blackburns taktikk mot Arsenal. Se ham og Sam Allardyce i klinsj her.

- Jeg mener det var frispark ved begge anledningene, sier Wenger om baklengsmålene etter 1-2-tapet.

- Blackburnspillerne går ikke etter ballen. Hver gang hindrer de keeperen i å få tak i den. I fotball - når du ikke går etter ballen og stopper motstanderen - da er det frispark, fortsetter franskmannen.

Sam Allardyce finner dette ganske så lattervekkende og kontrer:

- Mitt svar er at om du avslører motstanderens svakheter nok, så vil disse svakhetene til slutt bli avslørt, svarer Blackburns manager.

Se hele seansen i videovinduet øverst

Mitt svar er at om du avslører motstanderens svakheter nok, så vil disse svakhetene til slutt bli avslørt.

Ikke rettferdig
- Du har ingen mulighet som keeper hvis du blir skubbet over ende hver gang du går etter ballen, sier Wenger og sikter til Blackburns opptreden i forkant av deres to mål mot Arsenal mandag. Han mener taktikken deres er ufin.

- Det er ikke rettferdig for keeperen. Når du går etter ballen og noen skubber deg over ende, hva skal du gjøre? spør arsenalmanageren, og legger til at han etterlyser større beskyttelse for målvaktene i Premier League.

- Jeg er ikke så opptatt av hva Wenger sier. Han har sagt det om meg og taktikken min tidligere, men vi vet hva som virker, svarer Allardyce.

- Vi har ikke de ressursene som Arsenal har. Vi kan ikke kjøpe de spillerne de kan kjøpe. Derfor må vi bruke de ressursene vi har til det fulle mot lag som på papiret er sterkere oss, legger Allardyce til.

Resignerte Arsenal
Arsenal har slitt siden de ble maltraktert av Lionel Messi i Mesterligaen. Før møtet med Barcelona hadde de vunnet tre av fire Premier League-kamper og tatt ti av tolv mulige poeng. Etter dette tapet har det derimot kun blitt ett poeng på tilsvarende mengde kamper.

- Siden vi ikke er med i kampen (om tittelen) lenger, så føler jeg at noe mangler. Jeg tror det er derfor vi har tapt de to siste kampene, innrømmer Wenger.